|
|
|
Autor |
Mesaj |
cprnalexandru
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 9 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 1:05 pm Titlul subiectului: Detector Radar |
|
|
salut,
Vreau sa cumpar un detector de radar si am nevoie de consiliere..ma puteti sfatui in acest sens?
cobra...whistler...etc?
As vrea sa ma incadrez in 5 mil!
MULTUMESC! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate detectoarele sub 5 milioane fac cam aceleasi lucruri dpdv al receptieri semnalelor radar dar unele au diverse chestii in plus care adauga la pret: display LCD text in loc de led-uri sau pictograme, avertizare cu sinteza vocala, functii de reducere a alarmelor false cand mergi incet sau stationezi, indicarea puterii semnalului radio prins - asta ajuta la separarea alarmelor false de alarmele reale etc. Bineinteles, un detector mai scump este si mai sensibil decat unul ieftin si te poate avertiza mai devreme... degeaba ar suna daca suna cand esti la 200m de radar si te-a prins deja.
In principiu Cobra sunt mai bune decat Whistler.
Eu am un cobra 9500 si pana acum sunt multumit. Pentru bugetul tau ar fi o optiune foarte buna. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|