|
|
|
Autor |
Mesaj |
mihaigrzv
Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 31
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: Detector Valentine 1 |
|
|
Ce parere aveti de V1 ? Are cineva sau l-a vazut "la treaba" ? Isi merita banii (13000000 ROL)sau sa optez mai bine pt. un Bel RX 65 (8500000 ROL)? Sau poate Bel STI Driver (14000000 ROL) ? Ce ziceti ? |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as avea mai mare incredere in bel
sunt veterani in domeniu |
|
Sus |
|
 |
wassup

Data înscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 19 Locație: moon
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am BEL PRO RX 65 .. si sunt f multumit de el  _________________ "Pentru unii dintre noi, respectul e tot ce conteaza" |
|
Sus |
|
 |
zeniamin
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 4 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am V1 . E printre putinele care iti spune daca alarma e din fata / lateral / spate , separat sau simultan , si singurul din lume care iti spune cate alarme ai simultan si ti-o indica pe cea mai puternica ( care mai mult ca sigur e politia ) . Daca esti curios , citeste manualul de la V1 , si teste comparative .
Daca tot dai un ban , ia ce-i mai bun . |
|
Sus |
|
 |
gabi1904
Data înscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 39 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin Sep 11, 2009 3:16 pm Titlul subiectului: v1 |
|
|
dap.....cred k V1 e cel mai bun detector de pe planeta......eu cel putin ....nu stiu altul mai eficient .....abia astept sa ma corecteze cineva - astfel vvoi avea intr-adevar cel mai eficient detector |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Oct 02, 2009 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Legat de comentariile de genul "eu as avea mai mare incredere in Bel..." as fi curios sa aflu pe ce se bazeaza. Nu apar Valentine cu vreun interes comercial (noi momentan nici macar nu comercializam V1), insa consider ca un comentariu pe forum trebuie sa fie corect documentat si argumentat.
Personal folosesc pe masina de zi cu zi un Beltronics 975R (modular, de bara, cum vreti sa ii ziceti). Este un detector exceptional pentru gama sa de pret si pentru formatul sau (modular), are o distanta de detectie foarte buna, sigurele radare care ii pot pune probleme sunt cele de tip Trafipax Speedophot (si sunt slava Domnului cateva Logan-uri dotate cu asa ceva prin tara, in special spre Moldova, de la Buzau incolo). Probleme in sensul ca te avertizeaza mult, mult prea tarziu si la viteze de peste 160-170Kmh in afara localitatii nu mai ai timp suficient de reactie. Nu te avertizeaza ca un Cobra de tarziu, dar totusi foarte tarziu. Per total, un detector de bara OK pentru banii lui (1600Lei in promotie la noi pe site).
In schimb, de aici si pana la a compara ORICE Bel cu Valentine V1, ba chiar a spune ca Bel e peste V1, drum lung si virajat rau.
Am avut V1 anul trecut, cumparat in goana, dintr-o toana (pariu pus cu niste prieteni ca nu se poate ajunge din Bucuresti in Timisoara cu masina in 6ore) - rezultat - se poate, ba chiar fara amenda. Pot spune, din proprie experienta, urmatoarele:
- performante EXCEPTIONALE in ceea ce priveste distanta de detectie
- filtrare foarte OK pe alarmele false
- avertizare super-OK la radarele Trafipax Speedophot - suficient timp de reactie chiar si la viteze mari
- Foarte important - detectorul afiseaza
1. Numarul alertelor - sa zicem ca treceti zilnic prin dreptul unei benzinarii, care are langa ea un cazinou cu usa electrica cu fotocelula. Zilnic detectorul va piuie, si va obisnuiti sa igonorati alerta. Dar daca intr-o zi un echipaj cu Radar se hotaraste sa pozitioneze masina in acea zona? Cu Valentine V1 problema e rezolvata - zilnic veti primi alerta in zona, si pe afisaj va aparea un 2 (2 alerte). In ziua cand vedeti un "3", deja e o problema (echipaj in zona)
2. Directia alertei - in cazul in care un detector normal va piuie pe 2 kilometri de la o alerta falsa, cu V1 daca alerta initial e din fata, apoi lateral, apoi spate si nu ati vazut nici un echipaj sau radar fix, e clar ca a fost vorba de o alerta falsa si va puteti continua drumul in regim normal, fara a mai astepta "linistirea" detectorului
Unicele dezavantaje - mare si urat si "de parbriz". Am ales comoditatea unui modular dar nu fara a imi parea rau si azi de siguranta pe care mi-o oferea in orice conditii de drum V1.
Parerea mea  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|