Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dif 13 spate + 16 fata Opel Corsa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
omuyeti

Data înscrierii: 28/Dec/2015

MesajTrimis: Lun Dec 28, 2015 5:08 pm    Titlul subiectului: Dif 13 spate + 16 fata Opel Corsa Răspunde cu citat (quote)

Salut.

Vreau sa schimb in prima faza difuzoarele pe spate - 13cm. Asta e primul pas pentru ca mi s-a rupt unul .
Ulterior, o sa le schimb si pe cele din fata - 16cm

Nu am de gand sa schimb playerul - CD30MP3

Ce-mi recomandati de 13 ? Aprox 300 lei.
Consultantul Be Loud mi-a recomandat :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/CRUNCH/GTi/GTi-5.2C/

Nu vreau nebunie in masina, doar sa se auda cat mai clar si bine.
E necesar sa cumpar si material insonorizant ? Daca da, el se monteaza pe tot panoul sau doar in jurul difuzorul pe o raza de 20-30cm ??

Opel Corsa D 2007, 2 usi.

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Dec 28, 2015 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu player-ul stock nu are rost sĂŁ investești un leu Ăźn audio. DeconecteazĂŁ difuzorul respectiv, spatele cu totul sau cumpĂŁrĂŁ unul stock din dezmembrĂŁri.
omuyeti

Data înscrierii: 28/Dec/2015

MesajTrimis: Lun Dec 28, 2015 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte slab raspunsul.
Daca esti audiofil, nu inteleg de ce ai recomanda sa deconectez tot spatele.
Doi la mana, daca tot incerci sa dai un raspuns, da-l printr-o recomandare. Oricat de proasta ar fi sau nu.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Dec 29, 2015 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RĂŁspunsul e slab pt. cĂŁ nu-l Ăźnțelegi.

Și nu, nu sunt audiofil. Chestia aia e un rank pe forum din cauza posturilor. Dar și așa, dacĂŁ ai fi avut cĂąt de cĂąt treabĂŁ cu muzica ai fi știut cĂŁ boxele pe spate sunt inutile, cel puțin pt. un audiofil pt. cĂŁ stricĂŁ stage-ul care la tine oricum nu existĂŁ. Eu te puneam sĂŁ-l deconectezi cĂŁ e cam bizar sĂŁ stai doar cu o boxĂŁ funcționalĂŁ pe spate.

Nu mai veniți cu pretenții cĂąnd voi nu aveți habar despre ce e vorba. Tu vrei sĂŁ asiguri mai ĂźntĂąi muzica pt. cei din spate apoi pt tine. WTF?

mihai0905
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2014

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2015 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o lua personal, asa raspunde VanIIa.scurt si la obiect, dar are dreptate. nu are rost sa investesti in difuzoare daca HU nu poate sa le miste.daca nu esti multumit de sunetul pe care il aveai inainte, trebuie sa incepi prin al schimba, pentru ca orice investitie nu se va simtii.daca erai multumit schimba difuzorul avariat.
daca vrei neaparat sa iti schimbi difuzoarele(dar nu vrei sa renunti la HU original) cauta si un amplificator pentru ele, dar asa nu vei scoate tot ce pot difuzoarele pentru ca semnalul pleaca de la HU.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum