Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dif fata-spate (golf 4) cu cdplayer alpine cde-100eub + ampl

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
naiba

Data înscrierii: 04/Mai/2010

MesajTrimis: Joi Oct 17, 2013 12:35 am    Titlul subiectului: dif fata-spate (golf 4) cu cdplayer alpine cde-100eub + ampl Răspunde cu citat (quote)

salutare! am cumparat un pachet insonorizant Silent Coat de 4m2 pe care o sa-l montez in viitor. HU este cde-100eub.
acum as vrea sa-mi achizitionez un amplificator pe 4 canale (SH, cu putere de la min 4x85W RMS/4ohm pana la 4x150WRMS/4ohm puteri reale) si as dori sa-mi recomandati niste difuzoare fata si spate pt acest amplif. momentan doar sistem pentru fata si cand o sa mai adun bani, coaxiale pe spate. as vrea difurile care scot cel mai bun bass din portiere pentru ca o sa ma limitez din lipsa de spatiu doar pe difuri (daca scot bass cel putin la fel de bun ca cele stock pt mine e ok). buget 300-400 ron pentru sistem fata.ca o parere de incepator, am observat ca magnaturile coboara destul de mult in frecventa.ce ziceti? multumesc anticipat cunoscatorilor care raspund! astept pareri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
naiba

MesajTrimis: Dum Noi 03, 2013 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

revin cu o modificare. cd playerul l-am schimbat cu un kenwood kdc 3057ury. totusi nimeni, nici o idee?
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Lun Apr 28, 2014 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai urmaresti topicul,
daca da cum te-ai decis, si care a fost motivul pt care ai schimbat playerul alpine, ce nu era ok la el?
Sus
naiba

MesajTrimis: Lun Apr 28, 2014 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

initial am vrut alpine pentru ca aveam unul de pe masina fratelui meu dar imi lipsea fata la el pentru ca i se furase si tot am incercat sa fac rost de fata. negasind am luat kenwood-ul pentru ca are ceva mai multe reglaje si ledurile rosii ca in bordul golfului. daca o mai tine cu caldura o sa dau o fuga la tara sa m-apuc de demontat, de izolat si de tras si cabluri pentru amplif ca am facut comanda de un kit. amplif vreau sa-l iau pe asta http://www.peiying.pl/ro/amplificatoare_de_masina/py_a4e76r. pana la urma o sa iau doar sistem dif pe fata (care nici acu nu stiu ce sa iau), difurile stock o sa le trec pe spate lasate pe amplificare HU, si mai tarziu as vrea sa bag in punte un sub mai modest.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum