| |
| Autor |
Mesaj |
naiba
Data înscrierii: 04/Mai/2010 Mesaje: 44
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 6:16 pm Titlul subiectului: dif fata spate pt golf 4 cu cdplayer alpine cde-100eub |
|
|
| am si eu un golf 4 din 2002, scurt si mi-am luat un cdplayer Alpine CDE-100EUB http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-100EUB/url. Rog sa-mi recomande si mie cineva care se pricepe niste difuzoare pt. fata si spate care sa fie compatibile cu puterea cdplayer-ului si eventual daca imi trebuie si inele adaptoare. Mi s-a stricat un difuzor original din fata si acu vreau sa-mi iau si pt. fata si pt. spate, ceva sa se auda cu bass calumea pentru ca ascult mult house. M-ar interesa nici sa fie prea scumpe, ceva in jurul a 400 ron de preferat mai putin, dar daca se merita pot trece si putin peste. Va multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|