Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dif JBL si HU JVC

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 4:46 pm    Titlul subiectului: dif JBL si HU JVC Răspunde cu citat (quote)

salut,

cine are http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS3196/ montate pe masina (eventual si pe ce cas/amplificare sunt puse) si cum va declarati vis a vis cum se aud?

eu le am puse pe HU - JVC KD-G312 de care nu sunt foarte multumit...
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/JVC/KD-G312/

thnx.

andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce nu-ti place la ele ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zenmaster
Pasionat

MesajTrimis: Lun Noi 05, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu am spus ca nu imi plac dif-urile, de HU nu sunt prea incantat.

vroiam sa stiu daca are cineva montate acele dif-uri intr-o configuratie ok (cu HU capabil, fire, insonorizare, etc.) si cum se aud.

la mine HU este un entry level, firele sunt cele din fabrica... mai am mult de facut ca sa ajung sa scot totul din difuzoare. dar vreau sa stiu daca "CE" se poate scoate din ele.

ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Noi 05, 2007 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din acele difuri poti scoate si mai mult mai ales la capitolul calitate.
am avut si eu intentia sa le iau dar nu mai erau pe stoc si le-am inlocuit cu CX693 de la Coustic.

fa un efort si ia-ti cel putin un HU cu setari avansate de sunet (egalizor parametric) si o sa te mire diferenta!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zenmaster
Pasionat

MesajTrimis: Lun Noi 05, 2007 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai il am in vizor pe cel din semnatura ta Smile abia astept sa vina al 13-lea salariu Razz

mai ales ca pe fata am pregatite de montaj http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C5A/

insonorizarea usilor e facuta, mai astept sa imi vina inelele MDF. dupa care... fuga la baietii de la be-loud pentru inlocuire fire si montaj propriu zis.

yupiiiiii

zenmaster
Pasionat

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

booon... de la ultimul post si pana acum s-au intamplat urmatoarele:

- manufacturat 2 bucati inele MDF cu inclinatie, pentru a "scoate sunetul din podea" cost: 20 ron - ciubuc
- achizitionat spray cu vopsea "negru mat" 13 ron

de montaj (inele + fire + DLS C5 si fire pentru JBL CS pe spate)s-a ocupat Alex de la be-loud - foarte profesional lucrat, recomand.

concluziile intregii actiuni:

- daca aveti solenza, insonorizarea este un musai pentru a avea un sunet frumos si fara zgomote nedorite din usi

- recomand DLS

intreaga mea duminica a fost petrecuta in masina, ascultand oldies, but goldies Smile

P.S. recomand si montajul la be-loud Smile

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum