Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dif-uri de 13 cm !!?!? Care sunt cele mai bune !?!?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Snyder

Data înscrierii: 14/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Dif-uri de 13 cm !!?!? Care sunt cele mai bune !?!? Răspunde cu citat (quote)

Dupa ce am tot citit forum-ul, tot nu am ajuns la o concluzie definitiva, asa ca va intreb pe Dumneavostra, care sunt cele mai bune difuzoare de 13 cm, dif-uri simple, neamplificate !?!? Este vreo diferenta daca au membrana din cauciuc sau polipropilena !??! Vreau doar doua difuzoare de diametrul asta, pentru masina de la firma - nu sistem, maxim 3 mil (2 bucati) !!! DLS, JBL, !?!?? Astept raspunsuri si sfaturi !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Snyder

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt mai recomandate astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2105/ (vad ca au suspensia din cauciuc) sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-G1349/ !?!?! Este diferenta mare intre ele !??!!? Va rog, mult, cei care au avut posibilitatea sa auda JBL-urile sa-si spuna parerea !!!!!!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru masina de firma (si nu numai) jbl-urile sunt perfecte. suna foarte ok pentru banii lor, nu necesita amplificare, au inaltele destul de tipatoare (lucru nu prea rau, avand in vedere ca vin in portiere, deci la picioare). grija doar la profunzime.
Sus
Snyder

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele sunt pentru un Logan, cred ca vor incapea, adancimea lor este de 58 mm ! Ce crezi Asus, incap, ca nu vreau sa am vreo surpriza ?!?! Aveti pe stoc, difuoarele de la JBL ??? Pe masina este deja montat un model mai vechi de la Pioneer, mai slabut, un 2900 !!!
Sus
Snyder

MesajTrimis: Mie Mai 30, 2007 8:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci, ..... !?!??!?!? Very Happy
Sus
Snyder

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre aceste DLS - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_225/ si aceste JBL http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Power/P552/ ..... care ar fi mai indicate, care vor avea calitatea sunetului mai buna ??? Sper ca vor incapea la Logan, JBL-urile, nu !?!? Astept raspuns urgent ! Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL p552 are profunzimea ceva mai mica decat CS. ceea ce e bine, Cs-ul intra putin fortat. DLS la fel, au profunzimea ok. doar mi-e frica de magnet...sa nu fie prea...grasut. daca ai rabdare pana maine, o sa caut suportii de la a mea (daca imi aduc aminte pe unde i-am pus) si o sa masor
Sus
Snyder

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astept Asus, cum sa nu !?! Multumesc, mult ! Dar strict referitor, la calitatile celor doua dif-uri, spre ce ai inclina tu personal ?!?
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 5:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe jbl,..dar ai grija ca membrana lor se lasa in timp,..ceea ce inseamna ca vor avea si mai mult bass,..dar nu acum. este indicat sa le cumperi si un timp sa le ti pe un amplificator de casa ca sa se mai lase membrana, dar sa ai grija sa nu le incalzesti prea rau la bobina,..ca din aceeasi cauza se ventileaza si mai greu. dupa ce sa lasa membrana, sunt uimitoare.....
de ex. eu am avut gto sisteme,...si vreau sa zic ca jumate de an nu se auzea basul cine stie ce,...dar dupa ce le-am format se aud foarte frumos.

eu sincer as merge pe seria cs, dca nu ai amplificare, se va auzi mult mai bine decat P-urile care necesita amplificare.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2105/
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

draci...nu gasesc suportii...numai sa nu-i fi dat. ii mai caut maine, sigur nu sunt la mine acasa. probabil sunt la ai mei. tot ii gasesc si-ti spun exact dimensiunile.
Sus
dutzu

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

abia mi-am pus astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-13C2/ pe un logan si mie cel putin mi se par superok de montat fara nici o prob intra perfect
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da. e si normal. dar ce magnet au alpine, si ce magnet au DLS ca225...aici e problema.
Sus
Snyder

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc mult pentru sfaturi ! Cred ca voi merge pe JBL CS2105, numai bine ! Luni voi face comanda si sper sa le primesc cat mai repede si o sa revin ..... cu primele impresii Smile ! Numai bine !
Sus
Snyder

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa cum am promis, am revenit. Am ramas in cele din urma pe JBL CS2105, astazi le-am montat, 2 seturi, 2 dif-uri pe fata, doua pe spate pe un Sony 616 ! Sunt super incantat de ele, suspensia de cauciuc, pentru Logan si pentru pretentiile mele actuale sunt nemaipomenite ! Am inteles ca in timp, dupa "rodaj", se va auzi si mai bine basul ! Multumesc mult, celor care m-au sfatuit in alegerea acestor difuzoare, numai bine ! Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum