Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dif-uri logan laureate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tascu

Data înscrierii: 17/Ian/2008
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 4:01 am    Titlul subiectului: dif-uri logan laureate Răspunde cu citat (quote)

Salut! Sunt nou pe-aici si nu ma pricep la configuratii, doar din ce am citit pe forum-ul Be Loud! Am un Logan Laureate Plus, HU Pioneer DEH-P40MP de care sunt foarte multumit (cumparat de la Be Loud!) si boxe stock. Vreau si niste boxe pe masura player-ului. Mentionez ca nu vreau statie si sub. Am nevoie doar de un sunet decent. Ma gandisem asa:

Fata
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_PS6A/

+ insonorizare ambele usi fata

Spate
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_226/

pe care vreau sa le montez la Be Loud!

Vreau sa imi spuneti daca am alternative mai bune in aceeasi bani (buget aprox. 10 mil cu tot cu montat). Va multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele pe care le-ai ales sunt ok. singura problema ar fi ca ar merita sa amplifici macar fata, daca te-ai hotarat sa insonorizezi. este pacat sa tii asa difuzoare fara amplificare.

bafta!

tascu

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si la

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/

pt fata. Sunt mai bune decat PS6A de la DLS? Sunt apropiate ca pret...
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer, nu le-am ascultat. poate e cineva pe aici care le-a ascultat si iti poate da un sfat.
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa stii k o sa ai nevoie de inele adaptoare knd instalezi difuri de 16.5 si pe fata si pe spate... !!
liviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incap de 16,5 pe spate fara inel daca dai jos plasticul ala.
intre focal-uri si dls cred ca nu poate fi o diferenta asa mare. mergi pe alea si un amplif micut pt fata. un DLS CA 22 n-ar fi rau.

bafta!

faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@tascu te sfatuiesc sa te orientezi spre componentele alese de tine PS6A de la DLS si pe viitor poate le vei amplifica separat.
Eu am pe matiz Access-urile de la focal varianta pe 13 puse direct pe HU pio 40MP si la partea de medii nu sunt stralucite (nu am nici portierele insonorizate)

Numai bine! Bft!

liviu
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 9:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de PS6 ziceam si io. eu am numai cuvinte de lauda pentru DLS.
asteptam sa vedem ce te-ai hotarat.

tascu

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am hotarat sa merg pe DLS PS6A pt. fata + insonorizare, deocamdata, pe care le voi monta in februarie cand ajung in Buc. la Be-Loud! (sunt din Tg-Jiu). Urmeaza Classic 226 pt spate si poate si un ampl. DLS CA 22.
Daca pe spate la logan merg sigur de 16,5 fara inel adaptor, atunci mi le montez singur pe alea pe spate.

p.s. - am vazut pe site Instalare insonorizant 2 usi (3 folii/usa) - 200 RON. Asta include si materialul, adica foliile respective, sau nu?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum