Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dif-uri ovale in phase xt694

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
al3xsutz
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mai/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 06, 2010 10:29 am    Titlul subiectului: dif-uri ovale in phase xt694 Răspunde cu citat (quote)

salutare la toate lumea!!

as vrea sa achizitionez un set de boxe ovale in phase xt694, dar inainte de asta as vrea sa stiu cateva opinii si pareri de la lumea care le are deja pe masina. cum se aud?isi merita banii?mentionez ca o sa le montez pe un amp blaupunkt gta475 ori normal ori in punte, asta in functie de ce ma sfatuiti si voi (cel putin pt moment pana o sa vina timpul cumpararii unui alt amplif mai puternic). in concluzie ceva opinii/pareri?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmin79n
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009
Locație: Rm.Sarat

MesajTrimis: Joi Mai 06, 2010 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde foarte mult de ce HU ai.Eu cind le-am cumparat nu eram multumit de sunet,dupa ce am schimbat si HU altfel sta treaba.
Amplifu cred ca e de ajuns,eu le amplificam cu un inphase ipa1001 cu volumul la 40%.
Daca te intereseaza second hand le am eu de vinzare cu factura si garantie http://www.be-loud.ro/forum/vind-componente-car-audio-t9861.html

al3xsutz
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mai/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 06, 2010 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un sony de ala cu stick & aux front in (nush modelul)...de cand ai boxele?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmin79n
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009
Locație: Rm.Sarat

MesajTrimis: Vin Mai 07, 2010 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-am luat pe 31.08.2009,au fost folosite fara bass(amplifu dat pe HPF),sunt in perfecta stare atit functional cit si optic.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum