|
|
|
Autor |
Mesaj |
al3xsutz Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2010 Mesaje: 108 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 10:29 am Titlul subiectului: dif-uri ovale in phase xt694 |
|
|
salutare la toate lumea!!
as vrea sa achizitionez un set de boxe ovale in phase xt694, dar inainte de asta as vrea sa stiu cateva opinii si pareri de la lumea care le are deja pe masina. cum se aud?isi merita banii?mentionez ca o sa le montez pe un amp blaupunkt gta475 ori normal ori in punte, asta in functie de ce ma sfatuiti si voi (cel putin pt moment pana o sa vina timpul cumpararii unui alt amplif mai puternic). in concluzie ceva opinii/pareri? |
|
Sus |
|
 |
cosmin79n Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009 Mesaje: 65 Locație: Rm.Sarat
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde foarte mult de ce HU ai.Eu cind le-am cumparat nu eram multumit de sunet,dupa ce am schimbat si HU altfel sta treaba.
Amplifu cred ca e de ajuns,eu le amplificam cu un inphase ipa1001 cu volumul la 40%.
Daca te intereseaza second hand le am eu de vinzare cu factura si garantie http://www.be-loud.ro/forum/vind-componente-car-audio-t9861.html _________________ Pioneer p88rsII/Udimension proX/Magnat black core four limited/Re xxx12/Spl dynamics s2000d. |
|
Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2010 Mesaje: 108 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
am un sony de ala cu stick & aux front in (nush modelul)...de cand ai boxele? |
|
Sus |
|
 |
cosmin79n Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009 Mesaje: 65 Locație: Rm.Sarat
|
Trimis: Vin Mai 07, 2010 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
le-am luat pe 31.08.2009,au fost folosite fara bass(amplifu dat pe HPF),sunt in perfecta stare atit functional cit si optic. _________________ Pioneer p88rsII/Udimension proX/Magnat black core four limited/Re xxx12/Spl dynamics s2000d. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|