|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Batranu Pasionat
Data înscrierii: 28/Oct/2013 Mesaje: 59
|
Trimis: Dum Sep 04, 2016 11:00 am Titlul subiectului: Dif-uri sistem 13 |
|
|
Am logan...Nu stiu cum sa instalez dif-uri de 16,5 pe port din fata(am inele mdf),nu ma descurc...am cautat poze,tutoriale,niimic......in orasul meu nu exista om/firma care sa cunoasca asa ceva....le-am pus pe spate...
Am un buget de 600 ron...difuzoare sistem de 13 cm,portiere fata logan.Ceva decibeli si nu mai mult de 35 wrms/difuzor...Atat,nimic mai mult. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Sep 04, 2016 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu te supara frate..dar si ciung de.o mana de.as fi si tot le prind..cu dintii. E asa greu sa gandesti cum vin prinse alea? Ce.ti treb poze si tutoriale? Nu e logic ca.inelul vine prins pe tabla si apoi dif pe inel..ca doar nu invers. Ai un cap la.tine...foloseste.l. si culmea e ca nu tre sa fii foarte inteligent ca sa prinzi un cerc de lemn in 4 holzsuruburi .. cum de ai luat permisu??? _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Batranu Pasionat
Data înscrierii: 28/Oct/2013 Mesaje: 59
|
Trimis: Dum Sep 04, 2016 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hai ca o dati in sf-uri |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|