|
Autor |
Mesaj |
cristy7610
Data înscrierii: 27/Dec/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Joi Iun 03, 2010 9:30 pm Titlul subiectului: dif-urile sau amplificatorul |
|
|
salutare.ieri mi-am achizitionat un amplificator pioneer gm-x944 de pe forum,care amplifica un sistem infinity referance pe fata iar pe spate doua dif-uri pioneer ovale.sincer sa fiu se auzea mult mai bine inainte sa amplific cele 4 difuzoare..mentionez ca mai am un un amplificator mnc huricanne 800 care amplifica o incinta mtx iar ca head unit un alpine 9855r.nelamurirea mea este daca nu cumva difuzoarele nu sunt destul de bune ptr amplificator sau acesta sa fie problema...problema ar fi ca nu mai am acea claritate pe care o aveam inainte,parca prea multe medii...portierele si portbagajul sunt insonorizate cu stp... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|