|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Feb 20, 2015 5:39 am Titlul subiectului: Diferente intre iesirile 2V si 4V |
|
|
Spuneti-mi si mie, va rog, ce diferente exista intre playerele ce ofera 2 iesiri RCA de 2v /2.5v si altele cu 3 iesiri RCA de 4v...?
Ce efect are voltajul respectiv daca este dublu la intrarea in amplificator ?
De asemenea, de ce scrie Front+Rear+(/)Subw? Fiecare RCA scoate semnal diferentiat?
Multumesc pt lamuriri,sa mai invat si eu... |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Feb 20, 2015 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Da..fiecare iesire scoate semnal pt fata spate sau sw. Alea pe 4 sau 5 v sunt mult mai bune in sensul ca baga in amp un semnal mai curat..fara paraziti cu cat v e mai mare e mai bine. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Feb 21, 2015 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alecspc a scris: | | Da..fiecare iesire scoate semnal pt fata spate sau sw. Alea pe 4 sau 5 v sunt mult mai bune in sensul ca baga in amp un semnal mai curat..fara paraziti cu cat v e mai mare e mai bine. |
Am inteles deci ca voltajul mare tine mai putin de puterea tramsmisa si mai mult de calitatea semnalului transmis, eliminarea zgomotului....Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|