Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Diferentza dintre difuzoarele 13cm si 16.5cm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
pensionar

Data înscrierii: 16/Mar/2007
Locație: tl

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Diferentza dintre difuzoarele 13cm si 16.5cm Răspunde cu citat (quote)

Va salut!Vream sa va intreb care sunt diferentele intre dimensiunea difuzoarelor de 13 si cea de 16.5 ?
Eu am un Matiz si din cate am auzit difuzoarele de 13 se pot instala fara complicatii majore, iar cele de 16.5 se pot instala cu mici modificari +inele adaptoare.

Acum vream sa va intreb ce am de pierdut daca pun un sistem de dif.-uri de 13cm, avand in vedere ca am subwoofer JBL 1204BR+ 75.2 ?
Va multumesc!

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

singura diferenta majora este ca 16,5 scoate mai mult bass decat 13

dar in cazul tau nu prea obtii nici un avantaj daca pui de 16,5 avand in vedere ca ai un subwoofer

succes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pensionar

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult pentru raspuns, deci sa inteleg ca nu sunt diferente in privintza calitatii sunetului intre aceste dimensiuni...
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu m-as grabi sa afirm acest lucru. diferenta 13-16 se face simtita si la frecvente putin mai inalte, 75-100Hz, unde subwooferul in mod normal e depasit. dar pentru o ureche mai putin pretentioasa, intr-adevar diferentele de sunet nu merita, mai ales cand sunt necesare modificari mai mult sau mai putin importante.
Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai trebuie spus ca sunt difuri de 13 care suna mai bine ca unele de 16 si ca cel mai bine sa asculti inainte sa cumperi ceva. Oricum nu-ti dai seama numai dupa ce le pui in usi Laughing
Sus
pensionar

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult baieti Wink
Si mai am o intrebare care nu cred ca are ce cauta aici Very Happy ,ce imi recomandati sa pun pe fatza?

Hertz Dieci DSK 130 ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_130/ )
...sau
DLS Reference PS5A ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_PS5A/ )

-problema este ca nu am auzit nici una din variantele de mai sus, poate ma ajutati voi Very Happy
-si inca ceva, am acasa Aluband, ce spuneti se merita insonorizate portierele cu acest material chiar daca difuzoarele nu sunt amplificate, ci doar de HU..

Va multumesc pentru raspuns! Numai bine!

Baban_San
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007
Locație: 18 Z

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 2:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca re sharky niste componente de vanzare de la gz care se aud chiar super bine, uitate pe bursa.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infamous a scris:
Mai trebuie spus ca sunt difuri de 13 care suna mai bine ca unele de 16 si ca cel mai bine sa asculti inainte sa cumperi ceva. Oricum nu-ti dai seama numai dupa ce le pui in usi Laughing

am crezut ca e limpede ca ma refeream la difuzoare din aceeasi serie a aceluiasi producator, singura diferenta fiind dimensiunea.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum