|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
REKYNU
Data înscrierii: 25/Ian/2013 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Mar 07, 2013 6:28 pm Titlul subiectului: dificil de ales ...? |
|
|
salutare sunt intr-o dilema nu stiu pe care sa le achizitionez dintre aceste doua modele de difuzoare (vreau sa le montez direct pe HU) (casetofon) :
1. Hertz Dieci DSK 165.3 --> [80W RMS] [sensibilitate - 93dB] [magnet din ferita] [con din hartie presata ] made in ITALY
Vs.
2. Helix Blue B 62C --> [50W RMS] [sensibilitate 91dB/1W/1m] [magnet Neodynium] [con din plastic banuiesc?] made in GERMANY
Astept parerile voastre ce care ati mai montat/ascultat pe alte masini.
Deci pe care ar trebui sa le aleg si dece ? TU CE AI ALEGE? _________________ SKODA FABIA COMBI 2003 |
|
| Sus |
|
 |
REKYNU
Data înscrierii: 25/Ian/2013 Mesaje: 6
|
Trimis: Vin Mar 08, 2013 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar nimeni nu are/sau (vazut) aceste doua modele de boxe ? _________________ SKODA FABIA COMBI 2003 |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Mar 11, 2013 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu cred ca e mai bine sa mergi pe varianta de la Hertz. Se aud foarte ok conectate direct la player. Poti eventual sa si insonorizezi usile pentru a obtine un sunet cat mai corect. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|