Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuoare pentru vectra b

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
red.bogdan

Data înscrierii: 20/Sep/2011
Locație: Alexandria

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 3:26 pm    Titlul subiectului: Difuoare pentru vectra b Răspunde cu citat (quote)

vreau sa imi schimb si eu sunetul pe un vectra b si as dori sa ma ajutati cu un sfat

ce difuoare de 16.5 imi recomandati sa pun pe fata pentru a fi amplificate cu o statie jbl gt5-a402 (40w rms)

eu ma gandisem eventuall la dif-urile astea JBL CS-6C
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 6:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce te-a determinat sa alegi sistemul asta?
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai lipsa bugetului, si daca tot aveam amplificatorul acela pe acasa am zis sa il folosesc,ca presupun ca o sa fie o diferenta fata de puterea hu-ului
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

red.bogdan a scris:
presupun ca o sa fie o diferenta fata de puterea hu-ului

Cu siguranta ca da, playerele au cam 15W rms.

Strict ca brand nu te pot sfatui, din principiu. In zona asta de pret nu sunt totusi mari diferente , dupa spusele celor mai priceputi. mai poti cauta recenzii pe site sau pe google.
Totusi nu e obligatoriu sa mergi pe acelasi brand cu toata linia (ampl+boxe).

Sincer, am fost si eu interesat de dif din seria cs si mi s-a spus ca nu prea au rupt gura targului.
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai atunci recomandati-mi ceva pentru amlificatorul acela, sau eventual pe viitor o sa achizitionez un amplif autotek ss100.4. 2 canale in punte pt sub si celelalte 2 canale pentru cele 2 boxe din fata
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am asa ceva si sunt foarte multumit
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/APM-Fire/APM-Fire-2.16/

iar astea mi se par mai competente

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/MPE/MPE-2.16-/
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2014 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot pe vectra b le ai montate?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2014 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

În gama asta de preț și fĂŁrĂŁ inaonorizare mai conteazĂŁ unde sunt montate? Cert e cĂŁ la banii lor Ăźși fac treaba.
red.bogdan

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2014 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun, ceva solutii sau sfaruri de insonorizare?
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2014 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si aici depinde cat esti dispus sa cheltui. Materialele dedicate sunt cam piperate, cauta pe site.
Alte solutii mai home made ar fi antifon, aluband, pasla pe fata de usa etc. Rezultatele sunt incerte.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2014 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauta sa iei Stp, e undeva la 350 ron 4,5 m2...
Aluband-ul e undeva la 60-70 ron m2 si trebuie sa folosesti la 2-3 straturi sa se apropie de Stp!
Am pe masina Silent Coat, am vazut si Aluband (care e mai mult degeaba) si am folosit si Stp, cel din urma e clar mai calitativ!
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2014 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

azi am comandat dif-urile astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/MPE/MPE-2.16-/ , le montez asa, sa vedem cum se aud,daca nu sunt multumit o sa trec la insonorizare, exista vreun tutorial? nu prea ma pricep cum se face
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2014 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari!
In primul rand sa nu montezi difuzoarele direct pe tabla. Pune ceva pentru amortizoare, in general se folosesc niste inele din mdf (pal). Ele ajuta si la adancimea de montare, sa nu ai probleme cu geamurile.
Sus
red.bogdan

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2014 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am 4 inele din mdf de 16cm, sa vad cum le prind de usa, si pe urma cum prind dif de ele, o alta intrebare, sa le amplific cu jbl acela de 40w rms sau sa le leg la player? un alpine 9881r
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2014 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DecĂąt pe player, tot mai bine amplificate.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum