Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuri fata Tico

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
andrei_xxl
Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: Difuri fata Tico Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa imi iau niste difuri pt fata (vreau sa tai fetele de usi) si m-am orientat cat de cat spre

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_130MK2/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/

Buget 1 milion, alte sugestii sunt binevenite.
Vreau sa va intreb daca se pot pune difurile astea de 13 fara distantiere, as vrea sa tai decat fata de usa. Adancimea de instalare nu o cunosc. A instalat cineva pe Tico vreunul din difurile de mai sus fara modificari?

Later edit : adancimea de instalare ~3cm. Stie cineva ce grosime au difurile?

KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite aici o selectie
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Panasonic/CJ-A1323N/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/THx_132/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_13FX/ astea ar fi o solutie kred ca sunt cele mai subtiri kre le stiu.. dar tot cred ca o sa ai nevoie de un mic distantier
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei_xxl
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uff...ce inghesuiala. Mersi mult. Sa vad ce fac, poate rezolv ceva cu distantierele alea. Unde le pot face si eu?
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

faci un inel din pal .. mdf ce ai tu la dispozitie e usor de facut.. daca ai un traforas si putina pricepere.. daca nu atelier de mobila prea mult nu are cat sa coste ideea e sa iti iei boxele.. sa stii exact ce ai nevoie dupa cum am zis in un post anterior eu mi-am luat niste DLS MS6A de 16.5 cu adancime de 67mm mi-am confectionat din pal niste kesti k nu le pot spune inele urmeaza sa le vopsesk si sa le pun pe masina.. Very Happy deci daca vrei poti... Smile

23-11-07_1746.jpg
 Description:
 Filesize:  22.24 KB
 Viewed:  225 Time(s)

23-11-07_1746.jpg

23-11-07_1748.jpg
 Description:
 Filesize:  23.26 KB
 Viewed:  242 Time(s)

23-11-07_1748.jpg

23-11-07_1749.jpg
 Description:
 Filesize:  25.41 KB
 Viewed:  230 Time(s)

23-11-07_1749.jpg

Sus
andrei_xxl
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult. Maine iau salariul => marti iau difurile. Sper sa nu intru iar in bani, mai ziceam eu ca-mi iau subwoofer, amp, etc, dar au intervenit niste probleme cu masinica si s-au dus naibii planurile, acum poate dupa sarbatori (scuze de offtopicaiala) Cred ca voi merge pe
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/
as fi incercat GZTF 130MK2 dar nu prea am incredere in cei 70w RMS afisati acolo.

dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai incredere in cei 70 W RMS / 110 W MAX ai GZ 130 MK2 si ai incredere in cei 50 W RMS / 200 W MAX ai coustic? Rolling Eyes sau poate ai incredere in raspunsul in frecventa de la 55 HZ ai coustic : Laughing
Sus
andrei_xxl
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin a scris:
raspunsul in frecventa de la 55 HZ ai coustic

Very Happy La asta n-am fost atent...

KRZ Cati covrigi de mdf bagi la DLS-urile alea? Rolling Eyes

ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
nu ai incredere in cei 70 W RMS / 110 W MAX ai GZ 130 MK2 si ai incredere in cei 50 W RMS / 200 W MAX ai coustic? sau poate ai incredere in raspunsul in frecventa de la 55 HZ ai coustic :

Nu cred nici eu ca cei de la GZ sau Coustic dau date corecte! Nu stiu daca exista vreo unul care da corect aceste caracteristici!

Sigur ca nici cei de la Coustic nu coboara la 55 Hz Smile
Eu am Coustic, dar CS502, si nu coboara mai mult de 80 Hz! Audibil! Asta testat!
Sigur ca se aude ceva si pe la 40 Hz dar....urechea ta nu o sa perceapa mai nimic!

KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am mdf am pal.. k nu aveam mdf la indemana 3 foi de fiecare usa 3x18mm=54 mm restul pana la 67 o sa intre in portiera .. aia e o forma mai bruta vor fi modelate si vopsite sau imbracate cu un vinilin negru...
dc nu incerci dls http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_125/ pentru un player sunt ok
Sus
andrei_xxl
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Off...nasol cu modificarile astea, de ce n-au facut aia cu ochii lipiti usile mai late? Va spun eu, ca sa ne dea de lucru la montarea difurilor pe fata. Sa imi iau mai bine niste ganganii de 10cm si sa le bag in bord? Macar acolo merg la fix, fara colacei de pal si alte nebunii. Nu se aud ca alea din usi, dar macar ma scutesc de niste batai de cap.

@KRZ Spor la treaba si sa pui niste poze cu "produsul final"

KRZ
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da o sa fac si eu o mini rubrica cu montaju la prezentari sisteme...
on topic acum sincer nu se merita sa pui ceva in bord... arunci bani asa am aruncat si eu vreo 150 ron ... pana mi-am bagat mintile in cap
boxe in bord dezavantaje.. 1 lucreaza free air... 2 orientare aiurea in jos..
mai bine mai strangi bani si iei un sitem de 10-13 dls seria K sau ceva la bani aia si cu putina grija le si pui in usi.. eu am vrut ceva mai mare dupa cum se vede si daia e atat de munca.. inka 2 poze cu desing nou
Very Happy

26-11-07_2338.jpg
 Description:
 Filesize:  16.99 KB
 Viewed:  1083 Time(s)

26-11-07_2338.jpg

26-11-07_2337.jpg
 Description:
 Filesize:  21.49 KB
 Viewed:  240 Time(s)

26-11-07_2337.jpg

Sus
andrei_xxl
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2007 3:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate faci o prelungire la ele si iese un buzunar de usa.
Pentru sistem nu sunt dispus sa dau bani deocamdata ca vin examenele si tre sa am cu ce Smile Ma gandeam in primavara sa schimb Xplodurile de pe spate si sa-mi iau DLS de 13 pe fata, un sub pe la 250w in portbagaj si gata smecheria. Acum stau pe bara si studiez piata Smile)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum