Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuri Hertz DSK 130 pt. Volvo S40(fata).Ce sa pun pe spate?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mihaigrzv

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:03 pm    Titlul subiectului: Difuri Hertz DSK 130 pt. Volvo S40(fata).Ce sa pun pe spate? Răspunde cu citat (quote)

Difuzoare Hertz DSK 130 pt. Volvo S40... am un Volvo S40 cu 4 difuzoare de 130 mm Philips(nu au putere si distorsioneaza la volum mare) si 2 tweetere incorporate in bord.Probabil ca e dotarea standard... Mi-am luat 2 difuzoare Hertz DSK 130 pentru fata.Vreau sa-mi mai iau un Sony CDX GT-310 sau CDX GT-410u sau CDX GT-414u. Voi ce ziceti de Sony?Si mai e ceva... Nu stiu cu ce sa imperechez Hertz-urile.Ce sa iau pt. spate?Mentionez ca nu am si nu vreau amplificator si nici subwoofer.As putea pastra si tweetwrele din bord pe linga cele de la Hertz sau 4 tweetere pe fata inseamna prea mult?Iar pe spate ce-ar merge?Am vazut niste Focal Polyglass 130 CV1 dar sunt cam scumpe... Idea Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din punctul meu de vedere cauta un pioneer ca si hu ...eu am un cdx gt 210 si sincer nu sunt multumit!!!
mihaigrzv

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:30 pm    Titlul subiectului: difuri Hertz Răspunde cu citat (quote)

Asus, tu asculti si rock .Si eu sunt ascultator de rock.Da-mi niste sugestii de difuzoare pt. spate si eventual de CD-player(ceva cu aux in pe fata pt. minidisc portabil). Oricine e dispus sa-si dea cu parerea , e binevenit va multumesc tuturor!
Sus
mihaigrzv

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Neuron, ce e in neregula cu Sony-ul tau.Nu sunt fan Sony dar ma incanta aux in pt. minidiscul portabil...Alpine,Clarion...?Care ar fi clasamentul tau(retine:fara amplificare si fara subwoofer) ????
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bune hertz-urile...poate prea bune pentru o amplificare simpla cum e cea a unui player. m-ar durea inima sa nu le amplifici putin...
dar daca nu se poate...nu se poate, ramai pe player. cam de cati bani dispui pentru HU? si de ce un subwoofer iese din calcul? stii cum suna o metallica (sau daca esti mai suparat din fire o sepultura) cu ceva decibeli la 50-80Hz? iti spun eu...demential. sau una mai lenta gen One...te scoate Lars Urlich din minti cu tobele lui...crede-ma pe cuvant...orice difuzoare pui pe spate, nu o sa te apropii de performantele unui subwoofer modest, micut, atat ca volum cat si ca putere si mai ales ca pret Very Happy

Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hertz Dieci sunt GANDITE pt a fi folosite cu amplificarea playerului, iar ca player iti recomand una dintre cele 3 marci (la alegerea ta, toate sunt ok si sunetul este specific fiecarei marci in parte): Clarion, Alpine, Pioneer

Inca ceva: Distorsiunile care le auzi tu nu sunt date de calitatea proasta a difuzoarelor (sau nu numai) ci de calitatea proasta a amplificarii HU stoc (care este undeva la 12w rms per canal in general)
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pesteimputit a scris:
Hertz Dieci sunt GANDITE pt a fi folosite cu amplificarea playerului,

asa e, nu te contrazic, dar cam la fel e si cazul seriei C de la DLS...C5A/C6A...si totusi suna excelent pe amplificare. in zona mea (sibiu) hertz e un brand destul de popular...si pot sa-ti spun ca exista diferente intre dieci amplificate/neamplificate care sa merite investitia

Sus
mihaigrzv

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru HU...sa zicem 500 iar pt. subwoofer n-am loc.Ce subwoofer mic si ieftin ?se poate sa nu se vada?Dar difurile spate??????
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/THb_300/
in combinatie cu
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_275/

de obicei se recomanda un amplificator ceva mai puternic decat subul, dar genul tau preferat nu e unul care sa necesite un excess de frecvente joase, deci 200W rms ar ajunge. asta e varianta cu minim de spatiu ocupat.
un alt sub ar fi: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204B/
dar totusi prefer un bass reflex....masina e sedan, nu?

Sus
mihaigrzv

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da e sedan.dar cheltuiala e prea mare...mai bine ramanem la un cd player si niste difuzoare pt. spate...Ce sugestii ai?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in jur de 5 mil ar fi pio 30MP/40MP (4800 e mai scump dar si mai elegant...si nu e roz e rosu Very Happy ). sfatul meu...lasa auxiliarul pe locul secund, si pune calitatea sunetului prioritara. nu e imposibil un cablu jack/jack din spatele playerului, se poate camufla cablul chiar foarte bine. amandoua modelele de mai sus au aux in spate. ca difuzoare, mai intai spune-mi ce dimensiuni ai nevoie, daca sunt in portiere sau pe polita spate, sistem sau coaxiale.
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crede-ma ca am o oarecare experienta cu produsele hertz si detin cate ceva (dsk130,ml1600,ml500r,ml5400d) din produsele lor. DSK130 suna bine amplificate ce e drept, dar suna surprinzator de bine chiar si pe un HU stock
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te cred Very Happy ....nici o secunda n-a fost vorba ca n-ar suna ok pe player..ce naiba, hertz dieci suna bine si pe HU stock Very Happy . doar ca daca buzunarul permite o amplificare fie ea si una modesta, gen GTA2 special, se merita.
Sus
mihaigrzv

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt pe polita spate,de 130mm(fara tweetere). DEH MP3900 ????? Are aux.
Sus
around the world
Pasionat

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inteleg ca nu vrei difuzoarele amplificate , dar ai putea incerca totusi in loc de difuri spate (pe care oricum nu o sa le prea simti ) un amplificator . In banii pe care ii dai pe focale cred ca poti lua un mac z4100 . Cu asta poti da bine de tot in Hertz-uri sau le poti prinde pe doar 2 canale si mai ai 2 libere in cazul in care hotarasti ca ai nevoie si de difuzoare pe spate sau un mic bass .[/url]
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum