|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Stiuca
Data înscrierii: 15/Sep/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Sep 15, 2009 10:48 am Titlul subiectului: Difuri Pe Spate Pareri |
|
|
Buna sunt nou aici si vreu si eu niste pareri de la ''veterani''
Miam Luat difuri pe spate si am ales 2 difuri Crunch GTR 693i pe 3 cai 125 RMS/ 250Max ,4 ohmi impedanta, 6x9"
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Coaxiale/GTR_693i/
..... problema e ca nu prea am unde sa le pun ca oriunde le-as pune trebe sa tai prin masina(Suzuki Ignis aka ''tartacutza'') pt loc asa ca mam gandit sa imi fac la comanda placa de la porbagaj din lem pt ca placa standard ii curbat la capeti si vai de capu lui din plastic etc...... pe langa asta 1 amplif Crunch GTS 2-cai de 2x160w
Problema e urmatoare casetofonul il am cel standard din fabrica si nu as renunta la el pt ca am comp de bord acolo .... intrebare mea este daca nu cumva sar arde daca as da la volum mai tare si plus de asta pe fata am boxe standard alea cred eu ca sar cam praji un pic ca sincer nu stiu daca scot 10 RMS + de asta nu vreau decat un sound si bass decent fara sa mai aud cum scuzatim expresia ''se baseste '' unu in masina de la boxele standard cand dau si eu mai tare la o melodie mai cu bass
Va rog pareri si raspunsuri
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Mar Sep 15, 2009 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut e un caz destul de interesant. Parerea mea ca acese difuri pe spate nu isi au rostul. Mai bine cumparai pe fata niste difuri de 16,5 (sistem sa fie)
la o putere pina la 125 watsi si le aplificai cu un amplificator, atunci nu mai aveai nevoi de nici un fel de boxe pe spate.
Cel mai fain e sa pui cele mai bune boxe pe fata, acele coaxiale pe 3 cai iti vor da claritate la sunet, insa vei suferi foarte mult la bass.  _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
Stiuca
Data înscrierii: 15/Sep/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 16, 2009 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai oricum vreau pe viitor dupa ce mai strang ceva bani vreau sa iau niste boxe pt bass mai mult si sa le schimb pe astea pe fata .... si sa imi mai iau un subwoofer cat de cat cu un amplif mai mare pe 4 canale ...dar asta mai incolo .... ca daca as fi fiul lu' tiriac atunci as baga tot de acuma
Pe moment pt un sound mai ok decat cel standard eu zic ca e deajuns |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|