|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
DODORUS
Data înscrierii: 07/Oct/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Oct 07, 2012 4:22 pm Titlul subiectului: DIFUZOARE 16,5 AUDI A4 B6 |
|
|
| Va salut! Am nevoie de o pereche difuzoare pentru un Audi A4 2002,de 16,5.Vor fi legate doar la HU ,care este un sony cdx gt-26. As dori sa se auda mult mai bine decat stock.Bugetul este de maxim 350 lei.Ce imi recomandati? |
|
| Sus |
|
 |
zuzu11 Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2012 Mesaje: 84 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Oct 07, 2012 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu le-am ascultat personal, nici eu nu ma pricep prea mult, dar am vazut ca la bugetul dat de tine toata lumea recomanda Hertz Dieci Dsk 165.3 , la 380 de ron. Se incadreaza aproape perfect in limita ta de buget, toata lumea spune ca suna bine, si ca sunt foarte bune pentru amplificarea HU, datorita sensibilitatii destul de mari. Eu personal ma confrunt cu aceasi dilema, nu stiu ce sa iau tot pe marimea 16.5, am ales sa merg pe sistem, si eram nedumerit intre astea care ti le-am spus si tie , HELIX Dark Blue B62c , si inca un set de Alpine, dar in final m-am hotarat sa fac un efort si sa mai plusez 1 milion si sa merg pe Focal Acces 165 A1, intrucat mai tarziu voi pune si amplificator suplimentar. Bafta la ce alegi. |
|
| Sus |
|
 |
DODORUS
Data înscrierii: 07/Oct/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Oct 09, 2012 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iti multumesc pentru raspuns.Cred ca voi merge pe mana ta,au o reputatie de invidiat difuzoarele Hertz. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mar Oct 09, 2012 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ dodorus
spune-ne de unde esti
si daca ai vrea sa-ti achizitionezi difuzoare coaxiale sau sistem componente _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|