|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Adrian81
Data înscrierii: 06/Iul/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 06, 2013 10:05 pm Titlul subiectului: Difuzoare 180 RMS fara amplificator |
|
|
Salut! As dori o parere in ceea ce priveste calitatea unor difuzoare auto conectate direct pe playerul auto.
Mai precis e vorba despre un set de difuzoare Pyle ( http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/boxe/boxe-pyle-masina-sistem-speaker-pl63bl-360watt-super-oferta--a128832744 ) care din specificatii ar avea 180 W RMS. Ele au fost legate direct pe un player Sony ( http://www.******.ro/cd-playere-auto/cd-player-auto-sony-cdx-gt44 ). Calitatea sunetului nu este foarte buna. Asta se datoreaza calitatii difuzoarelor sau faptului ca nu am un amplificator pentru ele?
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
agbl
Data înscrierii: 25/Mar/2012 Mesaje: 41
|
Trimis: Sâm Iul 06, 2013 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am cunostinte despre modelul asta de difuzoare, nici macar despre marca, dar eu zic ca regula asta se aplica si in cazul tau: cu cat difuzoarele sunt mai potente, cu atat o sa sune mai slab/prost neamplificate sau cu un amplificator letargic. Stiu deoarece aceeasi greseala am facut-o si eu.
Incearca sa le amplifici si vezi cum suna.
Ultima modificare efectuată de către agbl la Dum Iul 07, 2013 12:59 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Adrian81
Data înscrierii: 06/Iul/2013 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 06, 2013 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi! voi incerca si cu un amplificator. O sa scriu aici rezultatele! |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Dum Iul 07, 2013 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. poate fi din cauza player-ului.
2. reglaj nu tocmai bun
3. volumul la care asculti posibil prea mare, ajungi sa ai distorsiuni in difuzoare
4. un player cum ai tu nu are am imult de 18-20 Watti RMS asa ca nu te gandi la putere din player prea mare pe difuzoarele alea _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|