|
|
|
Autor |
Mesaj |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 1:51 am Titlul subiectului: Difuzoare 2 ohmi pe player |
|
|
am si eu un mp 3 player pioneer deh 2820 si vreau sa cumpar 2 dif jbl gto 527....este vreo problema ca sunt pe 2 ohmi??care ar fi dif intre cele pe 2 ohmi si cele pe 4 ohmi pe un aseamenea mp3 player...daca este vreouna.ms anticipat |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, este o problema... Player-ul suporta o impedanta minima de 4 ohmi. Daca pui pe el difuzoare de 2 ohmi risti sa-l arzi.
Difuzoarele JBL GTO 2006 (cu 7 in coada) sunt gandite pentru a fi a alimentate de amplificatoare si 99% dintre amplificatoare functioneaza la 2 ohmi.
Uita-te la Difuzoarele Infinity, seria Reference (REF). Performante si preturi similare dar la 4 ohmi. |
|
Sus |
|
 |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Sâm Oct 14, 2006 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
ms.daca e careva care are deh 2820 si imi poate spune si mie pana la cat urca volum pt ca am niste boxe cam varza deocamdata si mai mult de 18 nu pot sa dau ca imi e ca sare membrana din ele.... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|