|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
oaieboss Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2010 Mesaje: 205 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| intrebarea mea este: unde pui tu difuzoare 6x9 pe megane? sau e modelul vechi, megane 1...... |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
Trimis: Mar Aug 16, 2011 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
da este modelul vechi megane 1 ....boxele o sa fie puse in spate...
pe usile din fata am montate difuzoare de 16,5
pe usile din spate nimic ,,,urmeaza sa montez unele de 16 scoase putin afara cu inele mdf, ca pe fata,.
acum nu stiu cum o sa bata astea in luneta.... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/vand-vand-vand-t10238.html |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Mie Aug 17, 2011 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni nu prea foloseste difuzoare pe spate, mai ales ovale...
daca ai citit tooooaate postarile de pe forum, majoritatea au/recomanda un sistem bun, amplificat doar pe fata.
sincer eu nu vad rostul difurilor pe spate, personal simt cum imi bubuie ceva in moalele capului....
si in banii astia..nu cred ca gasesti ceva care sa nu "gajaie" |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cam ce sistem ai putea sa imi recomanzi pana in 400lei ? ca sa pun amplif ala de mai sus pe sistem ...eu vroiam sa montez sistemul in felul urmator,,
statia in punte pusa pe diff bass,,,,, care cade 180w x2... 4ohmi ,,,care o sa le montez pe fata,,,si tweeterele pe dvd.......mai vroiam niste boxe ca nu ma incalzeste pe mn doar un sistem....
sistem nu am mai avut pana acum ..eu mai am un loc in spate la bancheta care pot pune 2 dif de 13''.....ma gandeam pe alea sa le pun pe dvd......
momentan am 2 pe fata de 16... cu inel mdf.......daca nu pun nimic in spate nici usile nu imi vine sa le gauresc.....in caz ca renunt la muzica ...raman cu gaurile..si nu imi place...
asa una era cand dadeam placa aia din spate jos ,,,,faceam eu una din tego si o mochetam ,....sau bagam niste imitatie daia de piele ,,,vedeam eu ,,,,nu imi mai placea o dadeam jos si gata ,,o puneam pe cea a masini....deci in mare parte vreau sa ramana la fel masina,,,,
daca vroiam basss bagam un sw ca pe dacie si terminam balciul .... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/vand-vand-vand-t10238.html |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe focaluri
se aud foarte bine pt banii investiti.daca ai avea si cum sa le amplifici s-ar auzi criminal. pt cele de 10 poti sa faci stalpii de la parbriz din fibra. vezi masina lui evo_lazu. facuta de el, si a iesit super, si se si aud intr-un mare fel! |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
Trimis: Mie Aug 24, 2011 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
insonorizantul pt 2 usi te duce undeva la 300 ron, + inelele mdf 30-40 ron, asta daca ti le pui tu _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
oaieboss Priceput

|
Trimis: Mie Aug 24, 2011 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
inelele nu e problema am ,,,,am vazut la altii k le pune intre fata usi si usa parca nu:?
eu de fel le pun pe exterior,,,,,inelele..
arata ce isonorizant sa cumpar... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/vand-vand-vand-t10238.html |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
Trimis: Mie Aug 24, 2011 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai pm _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|