|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Marius079
Data înscrierii: 11/Iun/2016 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Iun 11, 2016 9:31 pm Titlul subiectului: Difuzoare Audi A4 |
|
|
Va salut!
Vreau sa schimb si eu boxele fata pe un Audi A4 B7. Momentan masina are sistemul de sunet original stock(player Audi Concert 2, 8 boxe +subwoofer sus la luneta). In spate se aude super ok bassul,cele doua boxe din spate si subwooferul sunt conectate la un amplificator separat,deci practic playerul amplifica doar partea din fata.
Problema e in fata,difuzoarele au un bass mai mult spre midbass si nu mai aud bassul ala din spate adanc,trebuie sa setez playerul sa se auda mai mult pe spate...
Stiu ca difuzoarele au diametru de 16.5cm,deci gasesc ceva care sa aiba un bass mai ok pe dimensiunea asta?
Nu intentionez sa schimb player-ul,bugetul ar fi undeva la maxim 400-450lei.
Merci! |
|
| Sus |
|
 |
Liciu Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2012 Mesaje: 123
|
Trimis: Joi Iun 23, 2016 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut, m-as mira sa gasesti difuzoare chiar si scumpe care sa aiba mai mult bass decat cele originale. daca vrei mai mult bass va trebui sa amplifici difuzoarele. plus sistemul tau daca zici ca ai si subw pe polita din spate atunci e bose. si asa e gandit mai mult bass pe spate si medii si inalte mai mult pe fata. pot sa iti dau eu niste dls-uri super bune mai ales pe partea de bass dar la ele recomand amplificator. eu le-am avut pe player dar nu e suficient sa scoata tot ce pot. oricum cum ziceam degeaba schimbi difuzoarele pt ca sistemul tau nu e gandit "normal".
succesuri! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|