Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Audi A6

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
solver

Data înscrierii: 14/Dec/2011
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2012 10:51 am    Titlul subiectului: Difuzoare Audi A6 Răspunde cu citat (quote)

Salut. As avea cateva intrebari pentru voi.
Vreau sa schimb cate ceva la instalatia audio a masinii si am inceput prin cumpararea unui amplif DLS C22. (2X60W)
Acum sunt la faza cumpararii difuzoarelor. Am gasit ceva difuzoare second DLS C6 dar nu au tweeterele si nici crossoverele. As putea sa pastrez tweeterele originale AUDI sau se vor arde daca va fi putere mai mare pe ele?
Oare instalatia originala a masinii are crossover sau nu? Daca da le pot folosi pe acelea sau cele care vin cu difuzoarele sunt calculate special pentru ele?
Si o ultima intrebare. Intre DLS C6(60W RMS) si MS6A (100W RMS) care ar fi mai bune daca ampliful meu este de 2 X 60W RMS?
Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2012 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.

Raspunsul este foarte simplu. Daca tot iti cumperi alte boxe atunci cumpara si tweetere. Nu pastrezi nimic pentru ca crossoverele noi sunt mult mai bune.

Daca ai posibilitatea eu zic sa mergi pe boxele MS6A.
Sus
solver

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2012 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am observat ca pe un topic de aici se specifica faptul ca la Audi adancimea de montare este de 60mm. Din cate vad difuzoarele DLS M6A au adincimea de 67mm. Trebuie in aces caz inele sau se pot fenta cei 7mm? In acelasi timp difuzoarele C6A au 63mm? Cat de exacte sunt aceste dimensiuni date pe site-uri? Cat de exacte sunt dimensiunile date pe topicul de pe acest forum? E mai bine sa iau oricum inele ca sa fiu sigur?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2012 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din ce an este masina pe care vrei sa instalezi difuzoarele ?
Sus
solver

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2012 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2010
Sus
solver

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Masina e din 2010 dar ma gindesc ca n-au schimbat dimensiunea portierelor. Ca e numai facelift de la cea din 2005 -> . Sau?
Dar in principal indiferent de adincime se pot fenta cativa mm? Si daca da cam cati? 3, 5, 7?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pot instala si boxele MS6A dar ai nevoie de inele adaptoare.... avand in vedere ca e o instalare mai complicata , eu iti recomand sa mergi la un service ... daca esti din Bucuresti te asteptam la Be-loud
Sus
solver

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer as fi venit pana la voi dar sunt departe si timpul meu liber e cam lipsa.
Sa inteleg ca daca as monta DLS C6A care au adancimea 63mm totul ar fi mult mai simplu? Daca da, merita sa ma chinui cu MS6A pentru o auditie "vizibil" mai buna? Sau diferentele nu vor fi asa mari. Nu ma intereseaza puterea suntelui ci calitatea lui.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai nevoie de acele inele pentru orice difuzor instalezi. Eu zic ca merita diferenta dintre C6A si MS6A.
Sus
solver

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok multumesc pentru raspunsuri.
Banuiesc ca inelele sunt acestea: http://www.be-loud.ro/produse/Integrare_OEM/Audi/Inele_A3-A4-A6-TT_M428368/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum