|
Autor |
Mesaj |
crisuletz
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 12:34 am Titlul subiectului: Difuzoare auto / Coustic / CX502 Sunt bune ? |
|
|
Vreau sa imi pun pe spate niste boxe...bunicele dar nu foarte scumpe pentru ca intentionez sa imi iau subwoofer , mentionez ca pot pune numai boxe cu diametru de 13cm cd playerul Alpine pe fata am
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-G1349/
este o alegere buna ?
|
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 6:32 pm Titlul subiectului: re |
|
|
eu cred ca in domeniul boxelor pioneeru nu prea este dezvoltat
_________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 6:36 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
razvanypo a scris: | eu cred ca in domeniul boxelor pioneeru nu prea este dezvoltat |
De ce crezi tu chestia asta atotstiutorule?
|
|
Sus |
|
 |
razvanypo
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
[
De ce crezi tu chestia asta atotstiutorule?[/quote]
nu am zis ca sunt atotstiutor zeule dar am auzit niste boxe pioneer si nu mi s-au parut asa grozave la bass
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 11:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
in usi ne-tratate le-ai auzit ?
|
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 2:50 am Titlul subiectului: Re: re |
|
|
razvanypo a scris: | [
De ce crezi tu chestia asta atotstiutorule? |
nu am zis ca sunt atotstiutor zeule dar am auzit niste boxe pioneer si nu mi s-au parut asa grozave la bass[/quote]
Incearca sa nu mai faci afirmatii de-astea .. "firma x e buna, y nu e buna" doar dupa ce ai ascultat un produs din gama entry care nici macar nu a fost instalat corect (insonorizare, etc, etc) .. zeule ...
|
|
Sus |
|
 |
razvanypo
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 9:48 am Titlul subiectului: Re: re |
|
|
se poate sa nu fi fost insonorizate nu am intrebat si nici nu stiam ca insonorizarea asta poate sa schimbe sunetu cu 50% cum ziceti voi dar...poate asa o fi inca nu am testat diferenta.dar imi iau acum boxe pe fata si o sa le pun fara insonorizant si dupa aia pun si insonorizant sa vedem daca are vreo relevanta ce ziceti voi
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce vroiam sa spun e ca, in usi netratate, comparatia dintre 2 difuzoare e cam inutila. in special la capitolul "bass"
|
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 2:47 am Titlul subiectului: Re: re |
|
|
razvanypo a scris: | se poate sa nu fi fost insonorizate nu am intrebat si nici nu stiam ca insonorizarea asta poate sa schimbe sunetu cu 50% cum ziceti voi dar...poate asa o fi inca nu am testat diferenta.dar imi iau acum boxe pe fata si o sa le pun fara insonorizant si dupa aia pun si insonorizant sa vedem daca are vreo relevanta ce ziceti voi |
Din moment ce, cum spuneam, nu ai ascultat un difuzor montat asa cum trebuie (insonorizare, pozitie, etc, etc...) nu poti sa tragi o concluzie generala asa cum ai facut tu ... Si eu am pe matiz o pereche de difuzoare coaxiale DLS (gama entry .. Classic 125) pe care le-am montat in graba si fara sa le dau importanta (sunt constient de faptul asta) si, ca atare, suna ca c**u...totusi, de aici nu trag concluzia ca DLS "nu sunt prea dezvoltati". Daca imi bateam capul sa le montez corect sigur sunau mult mai bine.
Si, ar mai fi inca o chestie... daca ai ascultat un model entry (lucru de care sunt aproape sigur) nu poti cataloga o marca. Poti cataloga doar acel produs. Ai ascultat vreodata vreun produs de la Pioneer care se termina in "PRS" ??? Daca nu (iar sunt aproape sigur) incearca sa faci chestia asta si dupa aceea sa revii cu pareri.
Bafta.
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 10:29 am Titlul subiectului: Re: re |
|
|
razvanypo a scris: | eu cred ca in domeniul boxelor pioneeru nu prea este dezvoltat |
niste difuzoare high end de la pioneer
"cineva" a spus ....orice difuzor poate sa sune bine, numai sa stii cum
Description: |
|
Filesize: |
10.49 KB |
Viewed: |
1472 Time(s) |

|
Description: |
|
Filesize: |