|
|
|
Autor |
Mesaj |
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Noi 19, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | inainte de Pioneer am avut si eu Sony 414 cu USB
Sa stii ca e cam mare diferenta!(de sunet) |
Pe bune?? Super atunci!
Mi-as cumpara si eu ceva "de marca", dar sincer nici una nu-mi place la design (poate ceva de la Clarion...), sunt prea "bengoase" pentru mine... Mi-ar placea ceva mai conservativ, sau macar sa nu aiba trei culori diferite (Sony macar e gri cu iluminare rosie (sau verde)).
Mai astep pana primavara, sper ca vor aparea modele noi pentru 2008... _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
NAZIS73
Data înscrierii: 13/Oct/2007 Mesaje: 38
|
Trimis: Lun Noi 19, 2007 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ia-ti linistit Coustic CS502 eu mi-am luat acu 2 sapt. si le am numai pe ele in masina si se aud super. |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Pe bune?? Super atunci! |
pai de ce te bucuri
ca se aude Sony mai prost decit Pioneer? ) _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
szabika4

|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | Citat: | Pe bune?? Super atunci! |
pai de ce te bucuri
ca se aude Sony mai prost decit Pioneer? ) |
Da!
Acum macar am un motiv sa mi-l schimb!
Am auzit de multe ori ca Sony e mult inferior celorlalte, dar totusi sony mi-am cumparat, si sunt multumit. mai ales ca are usb. Si daca celelalte sunt si mai bune, eu ma bucur.
Si cum tu zici ca e o diferenta sesizabila (fiind incercat si sony si pioneer), atunci inseamna ca merita sa cumpar ceva mai de marca.
Si nu o sa cumpar sony la urmatoarea masina  _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
sigur ca merita...
daca te uiti in semnatura mea...avem acelasi sistem de difuri
pune un Pioneer pe acelasi sistem...si miine vei pune Sony la Mica Publicitate! ) _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
szabika4

|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
NAZIS73 a scris: | Ia-ti linistit Coustic CS502 eu mi-am luat acu 2 sapt. si le am numai pe ele in masina si se aud super. |
Le am deja de vreo trei luni, si sunt de acord, suna foarte bine! _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
szabika4

|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | sigur ca merita...
daca te uiti in semnatura mea...avem acelasi sistem de difuri
pune un Pioneer pe acelasi sistem...si miine vei pune Sony la Mica Publicitate! ) |
Stiu, de aceea ma bucur (ca exista diferenta intre Sony si Pioneer, sesizabil si pe acest sistem de difuzoare).
Oricum, pe moment, vreau sa las Sony in dacie (la parinti - le place foarte mult, ca e usor de folosit, si radioul merge foarte bine si prinde multe statii), si cand i-mi cumpar o masina noua, iau Pioneer sau ceva asemanator.
Numai bine! _________________ Sony CDX-GT414U; Coustic CS502; Coustic CX693
Dacia Berlina, an 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|