Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare auto

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
clubman

Data înscrierii: 12/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 6:37 am    Titlul subiectului: difuzoare auto Răspunde cu citat (quote)

salutare,
ce parere aveti despre "magnat"?
dar despre boxele "power plus 216" de la magnat?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta incerc si yo sa aflu Rolling Eyes inseamna..k nu le are nimeni... Sad
Sus
alzisor

Data înscrierii: 19/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e o vorba veche de care trebuie sa tinem cont....``cat dai, atat face``....eu unul m-am convins. Suna acceptabil. Toate difurile intre 1 si 1.5 milioane suna cam la fel ca putere. E vorba de preferinta aici, mie personal nu imi plac pentru ca suna infundat pe medii si strident pe inalte, de bas nu vorbim ca astea de usi pana in 2 milioane nu prea au. Personal imi plac MacAudio mp2.16 pentru ca au medii mai puternice si inalte cat e nevoie...nu te gadila in ureche cinelul Very Happy. Daca nu aveti difuri pe spate sau sub in portbagaj sa nu va asteptati la bas ca nu o sa fie prea mult, decat montate pe inele si cu portierele antifonate bine se aud mai decent.
Sus
clubman

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 1:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ieri le-am primit si o sa le montez azi sau cel tarziu maine......o sa revin cu detalii.....eu nu doresc prea mare putere...ma intereseaza mai mult calitatea......dar o sa ma conving un pic mai incolo.....
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te astept cu niste parerei...si poze chiar Very Happy
Sus
alzisor

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asteptam pareri Very Happy si poate poze....oricum eu cred ca o sa fii multumit de ele Smile

uite..ca idee cum am facut eu, in loc de inel mdf am folosit o placa de tego prinsa de usa bine cu suruburi si pe ea difuzorul perins in 8 holzsuruburi.

P9120054.JPG
 Description:
 Filesize:  508.16 KB
 Viewed:  255 Time(s)

P9120054.JPG

Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos...ce mashina e ? si ce hu ai ?
Sus
clubman

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am avut timp azi sa le montez, dar maine sper sa-mi fac.....la prima vedere nu prea imi plac.....adica magnetul de la difuzoarele este cam mic.....asa ca lucratura arata bine si sunt lucrate cu grija si au tot ce le trebuie in pachet......tare sunt curios cum se aud......oricum eu nu le montez in usi.....le montez in spate (am cielo)....sper sa nu ma dezamageasca...
Sus
clubman

MesajTrimis: Lun Oct 15, 2007 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-am montat azi si se aud acceptabil pentru banii astia.....chiar daca la prima vedere nu iti lasa impresia ca sunt de putere, chiar au ceva putere...una peste alta sunt multumit.....nu mi se pare ca se aud infundat....chiar se aud bine basii si inaltele si mediile....ce-i drept am ascultat numai radio, si cam putin ca timp.....sa conectez mp3 si apoi mai scriu...
Sus
alzisor

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal

ma bucur ca esti multumit de ele, dar montate pe polita din spate se aud total diferit fata de usi, sunetul se reflecta in luneta si de acolo in urechile tale Very Happy si ai un castig de bas din cauza volumului mare al portbagajului, puse in usi sunetul este absorbit de mocheta de pe podea,de catre scaune si daca ai si un pasager...e alceva. Sa le stapanesti sanatos !

masina...un fiat 1300 din 1964 Very Happy HU kenwood model mai vechi doar cd, se aude beton si e puternic fata de altele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum