|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Noi 08, 2009 9:48 pm Titlul subiectului: Re: boxe auto |
|
|
| fredi a scris: | | nu stiu nu am unde sa gresesc dar am rude la IASI si la prima vizita te caut sa vedem daca chiar gresec |
Aproape ca suna a o amenintare.. lol?
in pricipiu nu are ce sa fie in neregula decat ceva conexiuni gresite sau ceva ars. Ia-o sistematic.. Probabil ai ceva in scurt (daca se opreste amplificatorul), uita-te daca intra in protectie.
In manualul player-ului vad ca ai 3 perechi de rca-uri, dar doar 2 din ele is line-out-uri, asa ca ai grija si la asta.
Pentru ca ai la dispozitie 6 boxe si 2 amplificatoare, fa diverse combinatii, poate reusesti sa identifici ceva in neregula. |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Noi 08, 2009 9:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai pus-o body =))))  |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Dum Noi 08, 2009 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma adi.. .. Ce sa mai zic.. Speechless.. |
|
| Sus |
|
 |
fredi
Data înscrierii: 01/Apr/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Mar Noi 24, 2009 6:37 pm Titlul subiectului: difuzoare auto |
|
|
da pana la urma urmei am gasit solutia cum se amplifica difurile t 595 intre cele 2 borne hf si lf sunt niste urechiuse care trebuie taiate sa nu mearga tote pe o intrare si asa poti amplifica separat dar nu recomand pt cei care folosesc woofer de mare putere ca poti sa omori mai ales ca anumite piese au bassul foarte mare  _________________ fredi |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|