Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare bune de 16.5 la aprox 200 ron

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
aden

Data înscrierii: 16/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 9:11 pm    Titlul subiectului: Difuzoare bune de 16.5 la aprox 200 ron Răspunde cu citat (quote)

Salut la toata lumea,

Vreau sa pun pe un Cielo niste boxe de 16.5 mai sanatoase (in viitor si amplificate). Ce imi recomandati cam in jurul sumei de 200 de ron?
Focal am auzit ca sunt bune dar sunt cam scumputze Smile

Mersi,
Adrian
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zakki

Data înscrierii: 16/Mai/2010
Locație: Alba Iulia

MesajTrimis: Vin Mai 21, 2010 9:27 pm    Titlul subiectului: boxe Răspunde cu citat (quote)

sall...auzi as putea sa-ti recomand eu cv boxe si pe langa si un magazin de unde sa le iei la un pret destul de bun.... contacteaza-ma pe mess id:no_name_suck_it
Sus
deadpan

Data înscrierii: 24/Apr/2010

MesajTrimis: Vin Mai 21, 2010 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Auzi Exclamation @zakki!
Fara sa ne complici cu mess de gen "no_name_fuck_you" Laughing nu poti scrie aici un link sau o adresa a acelui magazin secret Cool Question
Twisted Evil Sau tie frica de sri!? Shocked
Sus
zakki

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 10:55 am    Titlul subiectului: boxe Răspunde cu citat (quote)

auzi deadpan baga id in lista si o sa vezi k e valid... si dc sa iti spun tie "magazinul secret" asa cum il numesti uh.Baga id in lista si o sa vb
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zakki dar tie ti se pare corect ce faci?
Nu cumva se numeste concurenta neloiala?
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 11:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred
doar uite'te ce id smecher are Surprised
cred ca e american omu :>
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Mai 22, 2010 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoare sanatoase la 200ron ? hmmzz ... cam greu
difuzoare la 200ron care sa mai mearga si amplificate intru-un viitor oarecare ? hmmz ... imposibil

pune mana si fa altceva cu banii aia ... decat sa-i arunci
Sus
zakki

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 9:21 am    Titlul subiectului: scz Răspunde cu citat (quote)

fratilor...recunosc ca am gresit cu ce am spus...dar sunt la primele mele posturi...
Sus
aden

Data înscrierii: 16/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2010 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de pareri si opinii...Smile am cumparat la recomandarea celor de la be-loud aceste difuzoare la 230 de ron cu montaj gratuit (in timpul zilei Smile ) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XT63_MKII/
Momentan se aud ok (nu sunt amplificate) dar cred ca in banii atsia sunt cele mai potrivite.

Adrian
Sus
cipry

Data înscrierii: 30/Mai/2009
Locație: dolj

MesajTrimis: Dum Mai 30, 2010 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa nu mai deschid un alt topic,ce parere aveti de sistemele http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/XTS_216/magnaturile acestea? sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/PRO_2160/ ,vor merge amplificate la 100 w rms fiecare. sau recomandati altceva pana in 400 ron dar cu putere peste 100w rms .stie cineva cum vine in pachet xts 216? am gasit pe un site si vindeau 1buc midbass,1 buc tweeter si 1 filtru.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum