Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Chevrolet Spark

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ilaurentiu21

Data înscrierii: 25/Mai/2015
Locație: Craiova

MesajTrimis: Lun Mai 25, 2015 3:17 pm    Titlul subiectului: Difuzoare Chevrolet Spark Răspunde cu citat (quote)

Salutare,am achizitionat de curand un Chevy Spark din 2011,modelul nou,si vreau sa-i schimb difurile fata-spate,fiindca se aud jalnic.Am reusit sa-i pun subwooferul de pe vechiul matiz,un MAC AUDIO MPE-112

Difuzoare nu stiu ce sa aleg,trebuie sa pun de 10cm pe fata,in bord adica,si 4x6 pe spate,in locasurile originale,ca la matiz,vor fii conectate la playerul de fabrica.
BUGETUL este de pana in 300 lei,chiar si mai putin daca se poate pt toate 4 difuzoarele,sau,2 seturi.

Cineva mi-a recomandat ceva de la CRUNCH,insa nu am mai auzit pana acum difuzoarele de la Crunch,nu stiu cum se aud,ce fidelitate au.

Pe matiz am avut difuri MAC AUDIO APM FIRE,de 16,5cm fata-spate si se auzeau superb,chiar nu am avut nici o problema,asa ca as merge tot pe MAC,ca marca,dar nu gasesc la ei difuri de 4x6

Asa ca HELPPP MEE please!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ilaurentiu21

Data înscrierii: 25/Mai/2015
Locație: Craiova

MesajTrimis: Lun Mai 25, 2015 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa specific,doresc ca difuzoarele sa fie aceeasi marca,fata-spate
Sus
elvirstirbu

Data înscrierii: 20/Mai/2015

MesajTrimis: Lun Mai 25, 2015 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca ceva din gama Dieci de la Hertz. Parerea mea este ca dpdv raport pret/calitate isi fac treaba... Oricum dimensiunile pt masina ta sunt foarte reduse, deci vei avea neaparat nevoie de un SW in cazul in care vrei un sunet mai complex

Fata - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-100.3/
Spate - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/DCX-460.3/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum