|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ilaurentiu21
Data înscrierii: 25/Mai/2015 Mesaje: 2 Locație: Craiova
|
Trimis: Lun Mai 25, 2015 3:17 pm Titlul subiectului: Difuzoare Chevrolet Spark |
|
|
Salutare,am achizitionat de curand un Chevy Spark din 2011,modelul nou,si vreau sa-i schimb difurile fata-spate,fiindca se aud jalnic.Am reusit sa-i pun subwooferul de pe vechiul matiz,un MAC AUDIO MPE-112
Difuzoare nu stiu ce sa aleg,trebuie sa pun de 10cm pe fata,in bord adica,si 4x6 pe spate,in locasurile originale,ca la matiz,vor fii conectate la playerul de fabrica.
BUGETUL este de pana in 300 lei,chiar si mai putin daca se poate pt toate 4 difuzoarele,sau,2 seturi.
Cineva mi-a recomandat ceva de la CRUNCH,insa nu am mai auzit pana acum difuzoarele de la Crunch,nu stiu cum se aud,ce fidelitate au.
Pe matiz am avut difuri MAC AUDIO APM FIRE,de 16,5cm fata-spate si se auzeau superb,chiar nu am avut nici o problema,asa ca as merge tot pe MAC,ca marca,dar nu gasesc la ei difuri de 4x6
Asa ca HELPPP MEE please!!! |
|
| Sus |
|
 |
ilaurentiu21
Data înscrierii: 25/Mai/2015 Mesaje: 2 Locație: Craiova
|
Trimis: Lun Mai 25, 2015 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am uitat sa specific,doresc ca difuzoarele sa fie aceeasi marca,fata-spate |
|
| Sus |
|
 |
elvirstirbu
Data înscrierii: 20/Mai/2015 Mesaje: 6
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|