|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
slvjpn
Data înscrierii: 04/Sep/2015 Mesaje: 2 Locație: Bacau
|
Trimis: Vin Sep 04, 2015 9:47 pm Titlul subiectului: Difuzoare Clio 3 13cm |
|
|
Va salut! Am cautat pe forum dar tot ce am gasit este destul de vechi si/sau nu s-a revenit cu impresii ulterioare(si un topic in care se recomandau difuri de 16.5 care nu stiu unde ar putea intra...).
Masina este un Clio 3 cu sistem audio standard(lipsesc comezile de pe volan ) format din 2 tweetere si 4 difuzoare. Cand am cumparat-o a venit cu un JVC destul de decent am crezut eu dar la scurt timp am primit cadou un Alpine CDE-173BT care a schimbat sunetul muuult in bine.
Cu toate ca se aude mult mai bine bass-ul este destul de absent. La volum mare difuzoarele baraie. Nici masina nu-i cea mai stalucita in sensul asta la 1/3 din volum tremura tabla de zici ca am difuzoarele formate din tabla portierelor.
Daca imi puteti recomanda ceva v-as fi recunoscator. _________________ Clio 3, Alpine CDE-173BT, sistem audio stock(2 tweetere+ 4x13cm mid) |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Sep 05, 2015 2:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Bass din 13 cm ? Greu si din 16 cm dapoi... pune ceva bun de 16.5 si unsonorizeaza tabla cu stp. Gasesti pe google cum se face. Ca dif mergi pe helix..hertz..dls..focal. sisteme de la 300 400 lei in sus daca vrei un minim decent. Plus inele mdf..alea te ajuta in 2 chestii..sa poti pune de 16 cm si elimina parte din vibratii . _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
slvjpn
Data înscrierii: 04/Sep/2015 Mesaje: 2 Locație: Bacau
|
Trimis: Dum Sep 06, 2015 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din ce am mai citit cred ca principala mea problema, cum ai spus si tu, ar fi insonorizarea.
Multumesc de raspuns. Daca voi face si chestia asta cu banda sau vopseaua o sa revin pt difuzoare. _________________ Clio 3, Alpine CDE-173BT, sistem audio stock(2 tweetere+ 4x13cm mid) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|