| |
| Autor |
Mesaj |
anndrei86
Data înscrierii: 09/Apr/2008 Mesaje: 5
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
|
| Sus |
|
 |
dutzu
Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: Lun Apr 14, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alpine-urile e am eu is ...ok dar stau destul de prost la capitolul bass |
|
| Sus |
|
 |
glen_no1
Data înscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 25
|
|
| Sus |
|
 |
craso Pasionat
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 62 Locație: Hunedoara
|
|
| Sus |
|
 |
anndrei86
|
|
| Sus |
|
 |
glen_no1
Data înscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am inteles ca se aud bine cele de la Ground_Zero....este si asta o posibilitate:) |
|
| Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
ce am invatat eu in principal de pe forumul asta este ca inainte sa cumperi e bine sa asculti. de aici pleci in cap cu o lista scurta, din care alegi ce ti se potriveste tie, ascultand.
eu mi-am luat o pereche de dif DLS C5 uitandu-ma la poze si, desi se aud bine, nu prea sunt pe placul meu, se aud ceva mai "infundat" decat mi-ar placea.
DISCLAIMER: pozitia difuzoarelor si montarea lor (desi cu inele mdf) pe fetele de plastic ale usii. deasemenea, tweeterele sunt amplasate pe bord (din nou, nu foarte fericit).
inca o chestie invatata, difurile nu suna niciodata la fel pe masina in comparatie cu standul
have fun! _________________ music matters |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Joase prea multe din 13 cm in free air nu prea e posibil,cine aude bas din asa ceva isi inchipuie
DAca joase nu se pot scoate,(nu din astea ce sunt in discutie),macar partea de midbas medii inalte sa fie buna
Din toarte modele indicate,TOATE sunt sub medie si chiar mai jos
zenmaster a vazut pe pielea lui cat marketing este implicat la anumite produse,nu trebuyie prea multa judecata,doar putina ureche muzicala
Conteaza enorm de mult ce semnal le dai si cum sunt instalate _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
craso Pasionat
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 62 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai la 200 lei de cat dispune el ce vrei sa-i recomandam? |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 3:04 am Titlul subiectului: |
|
|
pai helixurile alea nici macar nu cred ca le-a remarcat,membrana de kevlar tratat,tw textil,i-or fi stand in gat,de..., firma 'no-name'
alea sunt difuzoare, de la mtx, delese,gz ,eu n-as da 2 bete pe asa ceva,mai bine as mai strange cateva sute si as lua sistem sau de 16
2 mil pe niste chistoace care nu sunt nici ovale sa mai scoata bas,si nici restul..presupun ca in usi le baga,ca nu a specificat _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
susp3ctu
Data înscrierii: 20/Apr/2008 Mesaje: 30
|
|
| Sus |
|
 |
anndrei86
|
Trimis: Mie Apr 30, 2008 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CBI a scris: | pai helixurile alea nici macar nu cred ca le-a remarcat,membrana de kevlar tratat,tw textil,i-or fi stand in gat,de..., firma 'no-name'
alea sunt difuzoare, de la mtx, delese,gz ,eu n-as da 2 bete pe asa ceva,mai bine as mai strange cateva sute si as lua sistem sau de 16
2 mil pe niste chistoace care nu sunt nici ovale sa mai scoata bas,si nici restul..presupun ca in usi le baga,ca nu a specificat |
Difuzoarele aveam de gand sa le montez in usi.
Masina este de la firma si o sa o mai folosesc pentru maxim 3 luni asa ca nu am de gand sa modific nimic la ea (nu se merita).
ps: Cine a zis ca vreau bas si super calitate? Eu am zis ca vreau niste boxe de 13 cm pana in 200 ron. Nu ma astept sa se auda fenomenal. |
|
| Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 30, 2008 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai si atunci de ce mai vrei omule recomandari, da si tu cu banu' si ce pica, aia cumperi. domotec, eventual. _________________ music matters |
|
| Sus |
|
 |
|