|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mariansmg
Data înscrierii: 12/Iul/2015 Mesaje: 4 Locație: Bacau
|
Trimis: Dum Iul 12, 2015 3:43 pm Titlul subiectului: Difuzoare coaxiale ieftine 16.5 cm |
|
|
| Salut! Pe masina folosesc acum doar boxele din fata (2 BlueTech-uri in usi si 2 tweetere stock pe bord) impreuna cu un CD player mai vechi Sony CDX-GT23, pe care planuiesc sa il schimb cu ceva mai bun, dar pe viitor. Pe spate am boxele originale ale masinii (Opel Vectra A), insa una dintre ele este arsa, iar cea ramasa se aude absolut groaznic, de aceea nu le folosesc decat pe cele din fata. Vreau sa imi iau o pereche de difuzoare coaxiale ieftine de 16.5 cm pe spate, am un buget destul de mic, deci nu o sa ma astept la calitate foarte mare. Vreau sa pun boxe si pe spate pentru ca pe fata nu prea am medii, iar bass-ul se cam pierde in usa, insonorizarea fiind destul de proasta (Pe spate boxele vin montate pe raft in spatele banchetei, iar locurile de montare ale boxelor au si incinte din plastic, deci mai mult ca sigur se va auzi mai bine decat pe fata). De subwoofer nu se pune problema, e masina familiei si nu vreau sa ocup spatiu in portbagaj. Eu ma gandeam la ceva de genul Magnat 162 Car fit style sau Edition (nu stiu care sunt mai bune, am vazut ca gama de frecvente ar fi mai mare pe Car Fit, dar nu cred ca e adevarat, nu coboara boxele alea la 35hz), MTX TR654 (am auzit si lucruri bune si proaste despre ele), Blaupunkt GTX 662, JBL CS762, Clarion SRG1723R sau altele la acest pret. Nu stiu cum se aude nici una dintre acestea, voi care credeti ca ar fi mai OK? Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Iul 15, 2015 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
In zona asta de pret eu iti propun urmatoarea varianta :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/CRUNCH/GTi/GTi-62/
Le-am ascultat si pentru pretul lor sunt ok. Nu trebuie sa te uiti neaparat pe frecventele date de cei de la Magnat pentru ca nu o sa ajunga niciodata un difuozul de genul ala sa reproduca gama respectiva de frecventa. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Iul 15, 2015 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nici crunch nu reproduce sub 80-70 chiar dacĂŁ are trecut 54 deci discuția e irelevanta. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Iul 15, 2015 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Exact asta am zis si eu ... Noi am montat mai multe variante si in zona asta de pret cele de la Crunch sunt foarte ok. Comentul tau este irelevant. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|