Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Componente ? Ce sa aleg Alpine, MAC Audio, .....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Alpine 9870

Data înscrierii: 22/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 11:42 am    Titlul subiectului: Difuzoare Componente ? Ce sa aleg Alpine, MAC Audio, ..... Răspunde cu citat (quote)

Salutare, ce ma sfatuiti sa aleg , am player Alpine 9870 si vreau niste difuzoare componete sa se auda bine pe acest player intr-un buget de 200 ron maxim, nu le amplific si dimensiune de 13" sa se potrivesca exact fara modificari.

In bugetul meu am gasit pe site:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Custom_Fit/SXE-1325S/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRE/SRE-1321S/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MP_2.13/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Edition/Edition_213/

....sau altele daca aveti linkuri
Mersi.

PS: Am si subwoofer deci nu vreau de la boxe decat medii si inalte , le filtrez din player.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cele de la alpine nu sunt componente.
poate incerci si asa ceva, daca zici ca nu le amplifici http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/Dark_Blue_B5x/
sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/Roadthunder/RTC-502/

poti sa pui 50-60 rms daca nu le amplifici nu prea scoti din ele....mai asteapta si alte pareri

multi recomanda mac audio ai sa vezi Very Happy

un sistem suna cel mai bine dar nu te baga daca nu il amplifici

Bafta

Alpine 9870

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul post am pus link-ul gresit, defapt la astea m-am referit http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Custom_Fit/SXE-1350S/ .

Ce mi-ai pus tu sunt coaxiale toate, vreau componente deoarce le pun in fata , deci din cele de mai sus care ar fii mai ok neamplificate ?
Sunt deacord cu tine ca ar suna mai bine amplificat dar decamdata ma multumesc cu atat, pe viitor poate .
Am vazut ca be-loud recomanda MAC Audio Smile poate primesc un comision ceva, dar totusi astept si alte pareri, poate cineva a auzit modelel de mai sus sau recomanda altceva ...

Repet, vreau ceva sa mearga bine pe medii si inalte fara amplificare ,doar player.
Ms
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-am pus coaxiale pentru ca sistem bun nu prea gasesti la 200 roni, poate o sa-mi sara altii in cap dar un sistem de 200 roni de 200 canta.

daca nu arde eu zic sa mai astepti si poate mai pui ceva si iti iei ceva calumea si pe viitor le ai numa bune de amplificat Very Happy

Alpine 9870

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi de sfaturi dar am nevoie acum:) ... alte pareri va rog , ce sa aleg din cele de mai sus ?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Decat sa cumperi coaxiale in 200 de lei mai bine mergi pe sistem in 200 lei.
Din variantele date de tine eu zic ca poti sa mergi cu incredere pe Mac Audio.

@toboalpha - Daca omul cauta boxe pentru player nu are rost sa-i propui boxe amplificate. Un sistem cu boxe amplificate costa mult mai mult decat niste boxe legate pe player. E clar ca nu se aud la fel de bine dar si costul este mult mai mic Twisted Evil
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca i-am bagat mana in buzunar...doar am spus o parere...scuzele mele @ Alpine 9870
Alpine 9870

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2012 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu m-am suparat stai linistit, ti-ai spus parerea .

@ Razvy: De ce ar fii mai bune Mac Audio decat Alpine de exemplu , dintre componentele de mai sus ?
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2012 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toboalpha a scris:
ti-am pus coaxiale pentru ca sistem bun nu prea gasesti la 200 roni, poate o sa-mi sara altii in cap dar un sistem de 200 roni de 200 canta.

Foarte tare Laughing
Daca un sistem de 200ron o sa cante de 200 ron pai atunci niste coaxiale de 144 ron or sa cante de cat sau mai bine zis....cum?
Se duce la vale de tot forumul asta si nici nu prea este cineva sa modereze anumite comentarii ca chiar nu ajuta pe nimeni!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2012 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am pus coaxiale la banii aia pentru ca omu nu vrea numai pana in 200 roni Wink
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2012 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toboalpha a scris:
am pus coaxiale la banii aia pentru ca omu nu vrea numai pana in 200 roni Wink

Chestia asta am inteles-o, dar totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus...
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2012 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa sune exact de banii aia Wink multumit?
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2012 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toboalpha a scris:
o sa sune exact de banii aia Wink multumit?

Sau poate nu...
Este o persoana pe forumul asta cu ceva experienta in spate care sustine ca intr-un sistem 90% conteaza instalarea si restul o reprezinta componentele...
Pe un forum niciodata nu ai sa stii cum pot sa sune niste difuzoare, totul provine din foarte multa experienta, pe care eu nu o am dar macar incerc sa extrapolez sfaturile bune de la persoane cu experienta si nu sa dau faturi care eu le cred ca sunt bune...
Sus
Alpine 9870

MesajTrimis: Mie Aug 22, 2012 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Niciodata nu iti poti face o parere despre niste difuri pe forum, eu am intrebat aici in ideea ca poate cineva le-a auzit(prieten, showroom) sau a montat pe o masina unul din sistemele componente din primul post .
Avand in vedere ca domnii de la be-loud recomanda tot timnpu MaC Audio Very Happy vroiam si eu o alta parere de la altcineva.

Deci pana la urma,avand in vedere ca nu amplific boxele am comandat Alpine-urile, revin cu impresii dupa ce le montez.

PS: Raspunsul la intrebarea mea de ce ar fii mai bune cele de la Mac Audio decat cele de la Alpine (modelel de sus) a fost ca firma Alpine a facut un compromis cu seria Custom Fit sacrificand materialele de calitate si aceste modele nu sunt asa fiabile , mai fiabile ar fii cele de la Mac in acest caz .
Sa fie adevarat ...nu stiu ?... poate stiti voi ca sunt curios .....
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Aug 23, 2012 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi recomandam Mac Audio pentru ca le-am montat pe multe masini si am primit un feedback foarte bun pentru ele .

Practic totul se rezuma la suma pe care vrei sa o investesti.

Am montat si alpine si clarion si pioneer si magnat si .... intelegi un bat ...
Noi iti dam un sfat din ce am constatat, este decizia ta ce-ti montezi pe masina Wink .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum