|
|
|
Autor |
Mesaj |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 12:42 am Titlul subiectului: Difuzoare componente midbass fara inalte si filtre |
|
|
Salut, ma intereseaza o pereche de midbassi fara filtre sau inalte. Exista asa ceva in oferta? |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 1:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de feedback, intre timp am mers pe GZ dar sunt in dubii cu watii RMS, cam multi si nici nu le-am ascultat, tu le-ai ascultat? Pe mine ma interesa DLS R6A sau DLS MS6A dar dupa cum spui si tu nu sunt disponibili pe stoc. Acum cand au inceput sa se vanda si la noi mai bine DLS-urile trebuiau sa aduca si ei macar cate o pereche din fiecare. In vara am vrut sa-mi cumpar inaltele de la Iridium si m-am lovit de aceeasi problema, nu le aduc ca nu le cumpara nimeni. Pentru A6 si iridium de 12 a trebuit sa astept importul. Acum strang bani pt o pereche de Nobelium 8.2 dar imprevizibilul... mi s-a dus un midbas din usa si am intrat la alte cheltuieli neprevazute si orientarea catre alte firme. |
|
Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 1:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Cu R6A te linistesc eu . Sunt bune au calitate dar daca nu ai middbass-ul scos pe fata de usa nici n-o sa-l simti . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|