Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare componente midbass fara inalte si filtre

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 12:42 am    Titlul subiectului: Difuzoare componente midbass fara inalte si filtre Răspunde cu citat (quote)

Salut, ma intereseaza o pereche de midbassi fara filtre sau inalte. Exista asa ceva in oferta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-M7PRS/ (dar sigur nu sunt pe stoc...)

Sau http://www.ground-zero-audio.com/english/07_kickwoofer.htm

daca vrei mai gasim si altele, care poate nu sunt pe site.
Ce sistem iti construiesti? cam in ce buget sa fie mid basii?

Chiar daca nu sunt pe stoc sau nu se importa, s-ar putea aduce pe comanda. Si kick basii DLS din sistemele lor (REF si peste) sunt disponibili separat dar nu se aduc la noi in mod uzual.

Spune-mi ce te-ar interesa si revin cu pret si informatii despre disponibilitate.
Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 1:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi de feedback, intre timp am mers pe GZ dar sunt in dubii cu watii RMS, cam multi si nici nu le-am ascultat, tu le-ai ascultat? Pe mine ma interesa DLS R6A sau DLS MS6A dar dupa cum spui si tu nu sunt disponibili pe stoc. Acum cand au inceput sa se vanda si la noi mai bine DLS-urile trebuiau sa aduca si ei macar cate o pereche din fiecare. In vara am vrut sa-mi cumpar inaltele de la Iridium si m-am lovit de aceeasi problema, nu le aduc ca nu le cumpara nimeni. Pentru A6 si iridium de 12 a trebuit sa astept importul. Acum strang bani pt o pereche de Nobelium 8.2 dar imprevizibilul... mi s-a dus un midbas din usa si am intrat la alte cheltuieli neprevazute si orientarea catre alte firme.
Sus
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 1:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu R6A te linistesc eu . Sunt bune au calitate dar daca nu ai middbass-ul scos pe fata de usa nici n-o sa-l simti .
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum