|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
rusugaby
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 2:51 pm Titlul subiectului: Difuzoare Dacia 1310 - pt Sony GT300S |
|
|
Salut
Mi-am luat un Sony GT300-S si as vrea sa-i pun si niste boxe k-lumea: fata, spate, subwoofer,twitere.
Masina: Dacia 1310 - din 1984.
As dori pe aceasta cale sa-mi recomandati d-voastra cam ce s-ar potrivi.
Totodata as dori sa nu fie prea "piperat" pretul....
Astept recomandarile voastre |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 3:05 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare Dacia 1310 - pt Sony GT300S |
|
|
| DIMENSIUNI si BUGET. hai ca la dimensiuni o mai rupem noi, 10 / 13 pe fata si pe spate orice, ca oricum tre sa tai tabla, dar bugetul nu-l putem ghici. fi mai exact. |
|
| Sus |
|
 |
rusugaby
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
500 RON bugetu'
Nu cred e suficient si pt. subwoofer...asa ca putem sa-l scoatem.
Ceea ce ma intereseaza cel mai mult e sa am claritate....... |
|
| Sus |
|
 |
rusugaby
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nimeni nu ma poate ajuta???
Ca eu habar n-am ce sa iau....Mi-e teama ca voi cumpara ceva si n-o sa fie compatibile cu Sony etc sau ca o sa fie nepotrivite pentru Dacie.
Astept sugestiile voastre.
Mersi anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
andee
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 24 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Noi 11, 2006 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut, si eu tot berlina am. Cd player pioneer deh4700mp, p spate am pus jbl gto ovale 6"x9" @ 4 ohmi, iar p fata...dezamagire totala http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Pioneer/TS-G1049/ Sunt constient k nu s poate scoate cine stie c din doar 10cm diametru asa k am cautat medii si inalte. Am ignorat sugestia unui prieten care imi recomandase jbl cs tot de 10cm ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/CS/CS2104/ ) si am luat pioneer si...nu sunt prea incantat le-am bagat intr-un tub d pvc tot d 10 cm diametru neinchis in capat (are mai mult efect "anti-ploaie in usa") . Nu au inalte deloc, p o scara d la 1-10 sunt de 4 .Asta e...ma gandesc acum c sa fac, sa le vand sa iau altceva sau sa pun niste tweetere. aaa...si apropo d tweetere aveam prin casa niste tw dop, pocnitori din acelea luate din piata, zic hai sa fac o proba,le-am lipit cu banda dublu-adeziva la reglajul oglinzii, firele trase prin usa, p sub capac, frumos. Dupa 1 sapt le-am dat jos, m-au innebunit, nu stiu cum merg manelistii aia sau taximetristii cu 4 tw ,probabil pt lilieci sunt dementiale. In fine...d jbl p spate sunt foarte multumit, d pioneer p fata dezastru dar asta e viata mai castigi, mai pierzi, mai pierzi, mai pierzi...
** mai aveam o solutie dar nu stiu daca merita : sa demontez tw difuzoarelor d p fata, s demonteaza banal si sa le urc sus la oglinda p ale lor. teoretic trebuie sa fie ok, dar sunt indecis  _________________ cumpar masina de spalat pacate |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|