|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
SiloS
Data înscrierii: 25/Iul/2006 Mesaje: 5 Locație: BZ
|
Trimis: Mar Iul 25, 2006 12:17 am Titlul subiectului: Difuzoare Dacia Berlina |
|
|
Salut !
Am un Clarion DRX 6675z , un sub-woofer activ cu membrana de 30 cm si o dacie .
Mie mi-au mai ramas bani doar pentru o pereche de difuzoare ... pe fata sau pe spate ? Cred ca pe spate .
Recomandati-mi va rog niste difuzoare pentru spate si de ce nu , si pentru fata pentru daciuta mea avand in vedere HU mai sus mentionat . Vreau sa precizez ca difuzoarele , indiferent daca vor fi de fata sau de spate - nu trebuie sa depaseasca 2 milioane perechea . Dupa ce voi mai face rost de bani o sa imi montez difuzoare si pe fata .
Vreau sa mentionez ca VREAU CALITATE CA PENTRU ORICE MASINA , pentru ca eu o sa imi mut toata instalatia audio pe viitoarea masina , care nu va fi dacie . Deci nu vreau raspunsuri de genul "Du-te-n piata si pune-i Eurotec-uri , ca e dacie !"
Pana acum am gasit :
fata :
DLS 226 - 190 RON
JBL GTO627 -190
spate :
TS-A6901 - 220 RON
JBL GTO8627 - 175 RON
 _________________ Need Help ! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 25, 2006 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
pune pe fata mai intai ca e mai importanta si pune sistem..
vad ca deja te-ai orientat pe 16cm.. incap in usi?
daca da, ia DLS B6 chiar daca e putin peste 200 ron.. merita..
daca nu, ia Magnat Ultra 216 la 160 ron - tot sistem de 16 cm.
JBL GTO 2006 sunt pe 2 ohmi - nu merg puse pe player ca il arzi.. numai pe amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
SiloS
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Need Help ! |
|
| Sus |
|
 |
SiloS
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut !
Optez acum intre Magnat Ultra 216 - 160 RON si Magnat Power Plus 216 - 180 RON .
Care merita mai bine ? Care au raportul pret/calitate mai bun ?
Multumesc mult si astept sa fac comanda saptamana asta , numai sa ma hotarasc intai ! _________________ Need Help ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|