Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare de casa hi-vi pe masina?? (tw+mid)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Joi Mai 14, 2009 9:01 pm    Titlul subiectului: difuzoare de casa hi-vi pe masina?? (tw+mid) Răspunde cu citat (quote)

Cum imi plac putin lucrurile un pic mai complicate m-am gandit sa incerc un tweeter si o medie de la hi-vi pe masina. Este vorba de TM1A pe care as vrea sa le incorporez la oglinda..fibra ..chestii..socoteli..
Mi-ar mai trebui 2 difuri de kickbass si filtre pe 3 cai.
Vreau niste pareri avizate, ma complic degeaba sau ar fi viabil proiectul? Sunt incepator in ale sunetului si m-am gandit ca cu hi-vi TM1A as putea ridica scena foarte bine..oricum nu am de gand sa concurez la sq dar totusi as vrea sa fie un sunet de calitate si mai ales toata munca sa fie facuta de mine ...deci sa speram ca satisfactia o sa fie pe masura. Wink

alte specificatii ale difuzoarelor gasiti aici: www.swanspeaker.com/product/htm/view.asp?id=21

Eu deocamdata ma documentez...invat..pe urma incep achizitionarea in functie de buget(am deja un jl 10wO)..oricum catre sq ma orientez.

hi vi tw + mid.jpeg
 Description:
 Filesize:  138.13 KB
 Viewed:  288 Time(s)

hi vi tw + mid.jpeg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mai 15, 2009 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu unul as merge pe un 2-way + sub.
E simplu de intregrat, poti sa-l faci sa sune bine relativ usor si daca pui mana pe un player care stie sa proceseze ce ai tu nevoie (2way + sub), esti aranjat.
Si daca mergi pe filtrare activa e mult mai usor de ales difuzoare si gasesti difuzoare relativ ieftine

Pentru hi-vi-urile alea ai nevoie de crossover pe 3 cai daca vrei sa adaugi si un midbass. In masina parerea mea e ca nu merita sub nici o forma pasiv.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum