|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Poli
Data înscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 11:27 am Titlul subiectului: Difuzoare DLS Classic 224 |
|
|
Le-am cumparat pt dimensiunea lor, 10 cm, se potrivesc in bordul de tico.
Nu stiu daca am inceput bine schimbarea sonorizarii din masina mea cu ele.. Le-am montat in locul celor din fabrica, exista o diferenta in bine fata de ce era inainte, dar nu una asa de mare pe cat ma asteptam... Intr-o luna o sa schimb si player-ul, acum am un model vechi de blaupunkt, o sa cumpar pioneer-ul DEH-30MP. pe langa ca e un player bun, scap si de tiganeala din spatele blaupunkt-ului, cu fire innadite intre ele in ultimul hal...
Vroiam sa va intreb, dupa ce o sa achizitionez si pioneer-ul, va fi o alta schimbare in bine? Acum, cu volumul la jumatate, difuzoarele distorsioneaza.. Se va schimba lucrul asta?
Planul meu era ca dupa ce iau pioneer-ul, sa mai iau 2 difuzoare care sa le montez in usile din fata, si un subwoofer cu amplificare propie, sau ma rog, un pachet compus din statie si sub, dar as vrea sa am certitudinea ca dupa ce o sa reusesc sa le iau pe toate o sa am si eu claritatea dupa care tanjesc...
orice sfat/parere ma ajuta, asa ca va rog...
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 12:28 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare DLS Classic 224 |
|
|
distorsioneaza amplificarea playerului, nu difuzoarele. daca ai model mai vechi de player, e f probabil sa fie de 4*10-15W rms. bineinteles ca un player nou cu 4*26 rms va suna mai bine. si mai bine ar suna un amplificator de 50W rms, cu semnal taiat sub 100-150Hz.
inca ceva, dupa montare daca ai posibilitatea sa vezi cum bate membrana, vezi sa bata amandoua in fata (dinspre magnet spre bord) |
|
| Sus |
|
 |
Poli
Data înscrierii: 30/Aug/2006 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 16, 2006 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar am fost atent la montare, citisem pe forum inainte cum cineva avea dupa montare sunetul distorsionat si a fost sfatuit la fel, sa schimbe firele intre ele. Deci se pare ca e necesara amplificarea lor... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|