| |
| Autor |
Mesaj |
bobanu Pasionat
Data înscrierii: 26/Aug/2008 Mesaje: 71 Locație: Medias
|
Trimis: Mar Aug 26, 2008 7:06 pm Titlul subiectului: difuzoare f/s skoda octaiva I |
|
|
cine ma ajuta cu alegerea a 2 sisteme de 16,5 pe fata si 13 pe spate, bugetul ar fi de max 500 RON ele urmand a fi legate la HU , as dori totusi difuzoareele+tweeterele sa se incadreze perfect fara alte modifiari, playerul este un sony mex bt 2600.
am si un pachet magnat b30 bass pack, dar boxele sunt stock si nu se aud ele f bn si vreau un sunet mai bun |
|
| Sus |
|
 |
bobanu Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 27, 2008 3:45 pm Titlul subiectului: Re: difuzoare f/s skoda octaiva I |
|
|
| bobanu a scris: | cine ma ajuta cu alegerea a 2 sisteme de 16,5 pe fata si 13 pe spate, bugetul ar fi de max 500 RON ele urmand a fi legate la HU , as dori totusi difuzoareele+tweeterele sa se incadreze perfect fara alte modifiari, playerul este un sony mex bt 2600.
am si un pachet magnat b30 bass pack, dar boxele sunt stock si nu se aud ele f bn si vreau un sunet mai bun |
nimeni nu vrea sa-si spuna parerile? |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
bobanu Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 27, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt mai bune HELIx k si DLS? |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Mie Aug 27, 2008 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu pot sa zic ca e mai buna una ca alta.....tre sa le asculti tu ca sa iti dai seama......amandoua se aud frumos |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Mie Aug 27, 2008 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu pot sa zic ca e mai buna una ca alta.....tre sa le asculti tu ca sa iti dai seama......amandoua se aud frumos |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mie Aug 27, 2008 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt mai bune in ce sens,comparatie ca firma,sau modele de mai sus?
Ca o completare eu as zice sa pui coaxiale pe spate |
|
| Sus |
|
 |
bobanu Pasionat
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 3:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| CBI a scris: | Sunt mai bune in ce sens,comparatie ca firma,sau modele de mai sus?
Ca o completare eu as zice sa pui coaxiale pe spate |
daca asa e conceputa masina,las sistem |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Joi Aug 28, 2008 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Desi mi-ai ocolit intrebarea ,in cazul acesta,ia sistemele helix de 5 si 6",depaseste cu 30 lei bugetul dar nu cred ca o sa fie problema
Sunt prea putini bani pt ce vrei,de aceea ti-am sugerat coaxiale pe spate.Nu cred ca nu s-ar putea monta coaxiale,cand poti sa lasi gaura goala la tw si cam aia e .Ideea e ca iti luai helix esprit,care sunt 200 lei si suna mai bine ca seria DB sau ca DLS-urile indicate |
|
| Sus |
|
 |
bobanu Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 3:29 am Titlul subiectului: |
|
|
se aude cumva vreo boxa ca plesneste de atata putere de la acel sony grozav sau vrei tu sa schimbi difuzoarele ca sa fie schimbate?
si degeaba pui boxe puternice de 60w rms ca tot cu 20w dai in ele, iar ca sensibilitate cred ca cele originale sunt mai bune decat multe aftermarket...
mai regleaza HU si scoate din bass boost si altele, si concentreaza-te catre un volum mai mare de medii si inalte pe boxele originale si stoarce subul de bas, ca pt asta e facut. |
|
| Sus |
|
 |
|