|
Autor |
Mesaj |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 10:32 am Titlul subiectului: Difuzoare fara amplificare |
|
|
Care ar fi cel mai capabil sistem de difuzoare cu dimensiunea de 16.5 cm care sa poata fi montat direct pe player fara amplificare.
Am citit pe forum si am observat ca parerile sunt impartite:
Unii spun ca ar trebui sa aiba un SPL mare
Altii ca ar trebuii sa aiba o putere relativ mica
Constructia membranei etc.
Dls, Coustic, Hertz, am observat ca sunt cele mai laudate. |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
buget?
seriile entry sunt facute pt a le monta direct pe player:hertz dieci,helix DB etc....... |
|
Sus |
|
 |
carabetz86
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bugetul ar fi undeva pe la 200-300 Ron.
As vrea sa fie cat mai apropiate ca cele din fabrica deoarece momentan am facut gresala si am montat pe spate un sistem de la blaupunkt GTc 662 care m-a dezamagit total. Cele din fabrica sunt net superioare si se aud mult mai tare. |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
|
Sus |
|
 |
carabetz86
|
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai vrei sa le montezi pe spate?nu cred ca are rost......ce masina ai?alea de pe fata sunt coaxiale sau sistem? |
|
Sus |
|
 |
carabetz86
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
am o skoda fabia model nou. Pe fata am sistemul de fabrica: 2 difuzoare de 16.5 in portiera si 2 tweetere in stalpii de la parbriz (se aude excelent).
As vrea sa obtin acelasi sunet si din spate. |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are rost sa iei difurile alea si sa le pui pe spate.......mai bn le muti pe astea din fata.......le pui in spate,iar astea de le cumperi acum le pui in fata
bft |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca sa cauti tot cartoane dalea stock atunci,pt ca daca iti plac,nu are rost sa le schimbi pe entryuri de 2-300 de lei
Oricum va suna total aiurea daca tii 2 perechi total diferite orice ai pune!
Ori le schimbi toate,ori cauti tot dinalea,ori ramai doar cu stock-ul pe fata(ele suna bine pt ca sunt si gandite pt instalatia aceea)
Ca sa sune suficint de tare direct pe player ai nevoie de difuri cu spl mai mare,minim 89-90/1w ,dar nu 90db publicati,ci niste difuri serioase,cu parametrii(reali)
S-ar putea sa ai de furca sa gasesti ceva in bugetul ala care sa merite inlocuirea celor stock si banii dati
Eu zic sa asculti pe undeva mai multe variante,pt ca nu tot ce zboara se mananca.Dupa cum vezi din unele a ramas doar firma(oricum cele extrem de ieftine sunt facute de cine stie cine si pe unde) |
|
Sus |
|
 |
carabetz86
|
Trimis: Mar Dec 23, 2008 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa incerc sa ascult mai multe tipurui si ma voi decide. Mie mi-a placut cum suna Dls deoarece am vazut la un prieten si erau chiar surprinzator de ok. Iar cele de pe masina costa cam 700 ron l areprezentanta ceea ce mi se pare exagerat.
Daca as gasii in alta parte o pereche la fel le-as lua cu ce-a mai mare placere. |
|
Sus |
|
 |
|