Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare fata ford mondeo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Sholimel
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 6:12 pm    Titlul subiectului: difuzoare fata ford mondeo Răspunde cu citat (quote)

Ce difuzoare de fata s-ar potrivi pe un Ford Mondeo combi din 93, pt ca locul original este oval de 5'' X 7'' ?iar eu as vrea ceva rotunde undeva pana la 150 ron. trebuie inele din mdf?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce neaparat rotunde ?Smile zi un buget....o recomandare... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_457/

sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-57LP/

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai bugetul am zis, 150 ron.as vrea rotunde pt ca nu sunt prea multe ovale de marimea 5'' x 7'',iar care sunt,sunt scumpe... Sad si de aia am zis ca daca as putea pune rotunde,as pune pt ca multe din ele sunt mai ieftine decat ovalele.
un exemplu ar fi: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/
sau ceva de la blaupunkt http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_173/

ceva sa coboare cat mai jos si sa aibe 60 -70 w si o adancime de instalare de max 60,
pe spate o sa am in viitorul apropiat un subwoofer de 500 w,poate te ajuta la combinatie.
numai sa imi spui daca se potriveste vre-un tip de difuzor,ca sa stiu sa ma interesez de inele dinalea. Smile
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu cum arata lavasu respectiv k ti-as zice....dar parerea mea...gasesti si mai ieftine 5" x 7" .... plus k te costa inele plus munca....asa mai pui 50 ron si gata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_5768X/ Very Happy

si oricum ce ai pus tu acolo...magnaturile alea se aud infundat....rau de tot...e bine ce ti-am zis yo...ai sa vezi...

sau astea Very Happy http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX573/

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da vad ca nu prea arata detalii despte dif. ce mi le-ai sugerat tu.M-am uitet la ei pe site si au 90,5 db si scrie ca au 80/130 w.si ce ii ala tweeter pivotant?ce stie sa faca? Very Happy
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce hu ai ?Smile oircum.....nu au ele kt scrie 90 de W ...asa k stai linistit...
@TW pivotant ..probabil....se poate pozitiona in alta directie...asa cred Rolling Eyes

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce inseamna HU?stiu ca e vorba de mp3,dar de ce ziceti voi HU,ca nu de mult am vazut asta.
pai acum nu mai am,dar o sa-mi iau unul,as vrea alpine daca as sta bine cu banii,daca nu m-as duce pe pioneer sau kenwood. Sad
Pai bun,dar la pretul asta de 200 ron,eu zic ca as gasi difuri rotunde mai bune,ma refer la spl si frecventa.nu-i asa?
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gasesti si mai bune...dar cu cat sunt mai bune...tre sa le amplifici asa k se complica treaba....

HU = Head Unit ..... asa k mai bine ai merge pe gz alea...

offtopic....: am vazut k vinzi dls de 5"x 7" de ce ?Smile nu te multumesc ?

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt ca vreau muuult basss dar si ceva w in plus,astea nu coboara asa mult. Sad si au 60 w

ziceai ca trebe sa le amplific,normal ca trebuie,dar momentan nu acum,cand voi avea bani atunci.... Laughing ,sa nu crezi ca merg fara amplificare

Ultima modificare efectuată de către Sholimel la Joi Ian 17, 2008 8:17 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mult bass ? nici din difuri de 16.5 nu obtii....ia-ti un tub si gata....si ti-am zis...dak vrei bass din difuri trebuie amplificate ! Smile
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am ford mondeo

si se aude f bine cu un HU panasonic ieftin si difuzoarele originale
dar masina e din 2001 acu nu stiu ce diferente sunt

ai grija ca difuzoarele sa nu fie 6X8 !!!!

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil,ca sunt diferente.
oricum stiu ce inseamna difuzoare originele,am auzit in multe masini.de la Citroenuri,Forduri,Loganuri,Cielouri etc... e foarte slab fata de ceea ce vreau eu.acuma nu pot sami iau decat cat imi permit Smile
Sus
CTT
Pasionat

Data înscrierii: 21/Dec/2006
Locație: Arad/Timisoara

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am Mondeo (Mk2) si la modelele '93-2000 dimensiunea difuzoarelor este 6x8 si nu 5x7. Am avut montate 5x7 (DLS) si nu acopereau perfect gaura (pe langa ca a trebuit sa dau gauri suplimentare pentru prindere). Difuzoarele care le am acum 6x8 (Infinity) s-au potrivit perfect (atat in decupaj cat si ca pozitionare a urechiuselor de prindere pe gaurile originale).

Ultima modificare efectuată de către CTT la Mar Feb 05, 2008 11:19 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa zic,la mine se potrivesc perfect astea de 5x7... Sad
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum