|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Scratchy2006 Pasionat

Data înscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 57 Locație: Braila
|
|
| Sus |
|
 |
opleashu
Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
si eu vreau sa-mi schimb cele de pe fata stock si am aflat de aceste difuri de opel, dar n-am auzit nimic despre ele, chiar nu stie nimeni?
Am observat ca sunt pe 17cm, se potrivesc? Eu stiam ca trebuiesc de 16,5, sau o fi de vina cilindrul ala de plastic...
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
pana nu le ascultati ...
eu am si o vectra dar pana acum n-am avut curiozitatea sa-i desfac usile sa ma uit la incinte... arata ciudat pio alea cu rama adaptoare, dar faptul ca le scoate in fata e un lucru bun ...
alta chestie ciudata 50w rms si 220w peak? sunt turbo cumva, ca noul motor opel 1.6 T 180CP?
si de vreme ce nu vad nici un filtru, inseamna ca se pun direct in usi, in locul cartoanelor stock si se pun direct pe hud-ul de fabrica care face toata treaba? nu mai suna deloc interesant, pentru ca hud-ul stock are mari limitari si nu sunt facute pentru a fi amplificate activ.
si mi se par si scumpe, fara suparare.
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
La cum arata se potrivesc la fix, cel putin la vectra si corsa C din cate am probat eu. Acum depinde cat vrei sa te complici. Eu la primele difuri de 16.5 am taiat suportul si am bagat DLS PS6A il locul cartoanelor.
Acum am taiat usa cu flexul si am bagat niste cuti acolo..
| Description: |
|
| Filesize: |
194.48 KB |
| Viewed: |
269 Time(s) |

|
|
197.71 KB |
271 Time(s) |

|
|
137.94 KB |
271 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|