| |
| Autor |
Mesaj |
andreiwtfcs
Data înscrierii: 28/Ian/2018 Mesaje: 3 Locație: Craiova
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 6:28 pm Titlul subiectului: Difuzoare fata Renault Captur |
|
|
Pareri pro/contra? Azi am comandat si eu de pe be-loud aceste difuzoare vibe c6 v7. Vreau sa le folosesc pe "Media Nav-ul" stock al masinii, am comandat si inelele pentru integrare oem pe care baiatul de la be-loud le-a recomandat ca fiind compatibile. Precizez ca am si subwoofer de 250 RMS. Pe viitor doresc sa trec la unul de 300RMS din ala de se pune sub scaun ce pareri aveti si de acest tip de subwoofer? Am vazut tot de la vibeceva activ pe la 700ron. De ce as vrea asa ceva? Economie de spatiu in spate, portbagajul fiind micut.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Vibe/Slick/6C-V7/ |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au sensibilitate destul de mare deci ar trebui sa sune decent si fara amplificare.
Decat sa dai 700 pe un sub activ underseat mai bine antifonezi usile, iei un amplificator pentru dif-urile astea ori schimbi player-ul, si pastrezi sub-ul actual (parerea mea).
Acum depinde si ce pretentii ai... _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
andreiwtfcs
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai ideea de a renunta la cel din portbagaj era sa nu mai ocupe spatiu, plus ca roata de rezerva o am sub el si este extrem de dificil in caz de pana etc. Ocupa cam 40% din portbagaj, este foarte mic deci... de aici ideea de ceva "underseat" |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti opta pt el doar ca ultima masura. Eu zic ca mai bine intai antifonezi usile si amplifici Vibe-urile alea iar abia apoi daca nu te simti satisfacut, completezi cu un sub, underseat daca asta ti-e dorinta
Ce subwoofer ai acum? _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
andreiwtfcs
|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un blaupunkt nu stiu exact modelul ca nu prea le am cu astea, caut doar un sunet decent cu el, l-am avut si pe masina anterioara peugeot 206 cu boxe mac audio (imi aduc aminte ca am dat pe ele pe bloud acum 3 ani in jur de 320ron pe cele 2 boxe) si cu un cd-player de 280ron luat din auchan suna grav, mai mult decat multumitor pentru mine, probabil ma vor multumi si boxele de le-am comandat, sper. Revin cu review dupa instalare. |
|
| Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Lun Ian 29, 2018 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eventual poti sa cauti in manualul player-ului de pe masina sa vezi ce putere rms are, ca sa iti dai seama cam cat de mult duce. _________________ Quality over quantity. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
|