| |
| Autor |
Mesaj |
iulian1980 Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2007 Mesaje: 176 Locație: Ploiesti
|
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 11, 2009 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Haideti..va rog un pic de ajutor..am nevoie de o parere de la cineva cunoscator |
|
| Sus |
|
 |
EviLRemiX Pasionat
Data înscrierii: 06/Mar/2009 Mesaje: 66 Locație: Caracal
|
Trimis: Joi Iun 11, 2009 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo itzi recomand ori acele HELIX ori DLS-urile acelea..  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Analizand punctual difuzoarele de care esti interesat iti putem comunica urmatoarele:
- Pioneer - ies din start din discutie
- DLS - in opinia mea B-urile nu prea sunt DLS, cel putin nu cele din ultimii ani. Personal nu cred ca vei obtine ce iti doresti cu ele
- Crunch GTR - pot fi apropiate de ceea ce iti doresti, dar in principiu noi le recomandam pentru amplificare; am auzit si montate pe player si nu suna rau deloc, dar depind in mare masura de calitatea amplificarii interne a player-ului motiv pentru care as recomanda testarea lor in prealabil pe player-ul tau
- Helix DB 52.1 - in opinia mea, solutia castigatoare; difuzoare "de player" cu sunet foarte OK pentru gama lor de pret, usor "excitabile" de majoritatea player-elor after-market de pe piata.
In conditiile in care esti din Bucuresti, sau poti ajunge relativ usor aici, iti sugerez sa iti faci o programare la garajul nostru, testam ambele variante (Helix si Crunch) pe masina si iei o decizie la fata locului.
In plus, poti beneficia si de promotia lunii iunie - MONTAJ GRATUIT de luni pana vineri de la 9 la 16. |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut din nou.
Playerul meu scoate 4x45w .Am avut puse pe el http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/ si le misca destul de bine si la volum mare nu prea distorsiona.Deci as merge pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_5.2Ci/ poate cine stie..in viitor as mai pune un amplif mic si pentru ele.Dar eu cred ca s-ar auzi ok si asa tinand cont ca nu o sa merg cu ele la volum prea mare,vreau mai mult sa aud si eu muzica nu numai bubuiala.Cat despre venitul la Bucuresti sincer nu prea am timp ,era o idee buna ce sa zic...
Ar mai fi altceva in segmentul asta de pret care ar merita sa-mi indrept atentia catre ele?
Multumesc pt. sfaturi |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iun 18, 2009 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
deja ti-a fost recomandat ceva f bun.
de ce nu iei helixurile recomandate de vladutz ? |
|
| Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: Joi Iun 18, 2009 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu te mai luat dupa specificatii
sincer nici n-am auzit de firma aia doar nu crezi ca au 3453465345423 de wati cat scrie acolo nu?
on topic:ia helixurile |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Joi Iun 18, 2009 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma intereseaza ca au nustiu cati wati.Sunt constient ca nu o sa se auda pe player cum s-ar auzi amplificate.Este vorba de bani...Am un buget limitat ca sa zic asa..Oricum..o sa strang putin din bu.i si o sa ascult sfatul vostru pana la urma si o sa iau helix-urile ca prea le laudati.
Multumesc pt. sfaturi. |
|
| Sus |
|
 |
|