|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iulian1980 Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2007 Mesaje: 176 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum Apr 01, 2012 6:25 pm Titlul subiectului: Difuzoare fata/spate Renault Symbol |
|
|
Revin si pe partea de difuzoare cu niste nelamuriri si eventuale recomandari de la voi.
Am urmatoarele difuzoare cumparate de pe Be loud pe care momentan le tin pe bara din motive pe care le voi argumenta mai jos.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_52.1_Dark_Blue/
Le luasem in ideea in a le pune pe fata, neamplificate. Le-am avut montate cateva luni(provizoriu, cu alte fire trase de la player, pentru a nu modifica nimic la instalatia masinii, precizez ca este in garantie), apoi le-am dat jos pentru a ma duce la revizia de 2 ani a masinii. Momentan nu le-am mai pus, pentru ca sincer mare diferenta de sunet nu e.
Variante:
-se merita o insonorizare a usilor fata, se va schimba in vreun fel sunetul daca ma hotarasc sa le las pe fata(neamplificate)?
- daca le montez pe spate, tinand cont ca am deja gaurile de difuzoare facute, e ok pt un sistem de dif. sa fie pus pe spate, se vor auzi bine?
- |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Apr 02, 2012 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
e mai bine sa instalezi difuzoare mai mari daca iti permite masina .
player-ul este cel de fabrica sau e schimbat ? |
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Lun Apr 02, 2012 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms de raspuns in primul rand.Tocmai vroim sa scriu ca poate v-am pierdut in detalii si sa intreb ceva mai la subiect adica daca se merita insonorizarea usilor daca nu amplifici difuzoarele.
Playerul este http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-111RM/ si masina nu permite instalarea unor dif. mai mari de 13, decat cu modificari.;taiat din tabla, din plasticul pe care stau difuzoarele acum...Varianta asta momentan nu o iau in calcul pt ca masina e in garantie etc...Pe viitor poate. As vrea pe moment sa aflu ce am intrebat mai sus.
Ms ! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
iulian1980 Pasionat
|
Trimis: Mar Apr 03, 2012 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ms de recomandare, dar nu ai citit atent mai sus. Am deja acest sistem http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_52.1_Dark_Blue/ deci nu am nevoie. Plus de asta masina are din fabrica sistem pe fata...jalnic, dar are. o sa pun pe fata Helixurile pana la urma, si o sa insonorizez usile pe fata, sper sa se schimbe sunetul. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|