|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Alecswtzu
Data înscrierii: 20/Dec/2011 Mesaje: 3
|
|
| Sus |
|
 |
gaby0007 Pasionat
Data înscrierii: 24/Iun/2011 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Alecswtzu
|
Trimis: Mar Dec 20, 2011 10:22 pm Titlul subiectului: Re: Salut |
|
|
Cam scump dar l-as lua daca este bun, dar fata de Helixul asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/Dark_Blue_B62c/ este mai bun acel sistem Focal?
Cat despre montaj, il pot afce singur? Este greu de pus?
Inca ceva, eu am un subwoofer, si amplificator pe masina, doar ca am boxele stock de la Golf 3, sistemul il pot conecta la statie, se poate? Adica iar lua din putere subwooferului? |
|
| Sus |
|
 |
gaby0007 Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 22, 2011 4:04 am Titlul subiectului: Re: Salut |
|
|
| Alecswtzu a scris: |
Cam scump dar l-as lua daca este bun, dar fata de Helixul asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/Dark_Blue_B62c/ este mai bun acel sistem Focal?
Inca ceva, eu am un subwoofer, si amplificator pe masina, doar ca am boxele stock de la Golf 3, sistemul il pot conecta la statie, se poate? Adica iar lua din putere subwooferului? |
Salut,nu stiu cum se aud helixurile pentru ca nu le am scultat,poate alti colegi care au ascultat si helix sa iti spuna,iar montajul daca te pricepi putin il poti face singur binenteles,iar in legatura cu amplificatul sistemului poti face asta doar daca ai un amplif pe 4 canale,doua dintre ele pe sistem iar celelalte 2 in punte pentru subwoofer,daca are doar 2 nu poti lega si sistemul si subwooferul doar unul din ele.spune ce amplificator ai.bafta |
|
| Sus |
|
 |
gaby0007 Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 22, 2011 4:19 am Titlul subiectului: Re: Salut |
|
|
| Alecswtzu a scris: |
Salut,nu stiu cum se aud helixurile pentru ca nu le am scultat,poate alti colegi care au ascultat si helix sa iti spuna,iar montajul daca te pricepi putin il poti face singur binenteles,iar in legatura cu amplificatul sistemului poti face asta doar daca ai un amplif pe 4 canale,doua dintre ele pe sistem iar celelalte 2 in punte pentru subwoofer,daca are doar 2 nu poti lega si sistemul si subwooferul doar unul din ele.spune ce amplificator ai.bafta |
|
| Sus |
|
 |
Alecswtzu
|
Trimis: Joi Dec 22, 2011 7:44 pm Titlul subiectului: Re: Salut |
|
|
| gaby0007 a scris: | | Alecswtzu a scris: |
Tu ti le-ai montat singur? Nu stiu, nici cum sa desfac bordul sa pun twetterele, trebuie sa inlocuiesc cablurile pe care le am cu cele de mi le da, sau cum. |
|
| Sus |
|
 |
gaby0007 Pasionat
|
Trimis: Vin Dec 23, 2011 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| tweeterii poti sa ii prinzi pe stalpi pt ca vin ei cu un suport special de prindere,iar cabluri cred ca trebuie sa iti cumperi,la mine nu au fost si cabluri in cutie.cat despre montaj daca nu te pricepi deloc si crezi ca nu o sa reusesti te poti duce chiar de la cei de unde cumperi difuzoarele,s au te poti documenta pe forum,uitete si tu pe la prezentari sisteme sunt foarte multe poze cu diverse montaje,discutii de toate felurile sigur gasesti ceva bun de invatat,daca nu prea te pasioneaza monteaza le de unde o sa le si cumperi si gata.bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|