Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Ford mondeo II din 97
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mironm

Data înscrierii: 24/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 11:02 am    Titlul subiectului: Difuzoare Ford mondeo II din 97 Răspunde cu citat (quote)

As dori sa schimb boxele din fata si spate.Sa pastrez casetofonul din fabrica al masinii(5000) si sa achizitionez un amp.Daca ma puteti ajuta.As prefera DLS...Si daca stie cineva ce dimensiuni au boxele pe mondeo 2 din 1997.Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

casetofon????? hmm nush ce sa zic daca vrei sa pui niste difuzoare dls pe el ar trebui sa ai ceva calumea ca HU se poate si cu casetofonul pe care il ai!!!
intrebare: Ai magazie de cd-uri???

asa deci spune-mi pt ce vrei sa folosesti amplificatorul...vrei sa iti pui in viitor subwoofer(sau ai unul deja) sau sa amplifici boxele fata???? zi-mi un buget in care te incadrezi si sa vad cam ce pot sa iti recomand!!!

boxele fata ori sunt de 10 ori de 13

o zi buna
Sus
mironm

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amp pentru boxe fata si spate.Nu am sub.Nu am magazie de cd-uri dar m-ar interesa o oferta.Buget 15 mil (fara magazie)
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok pai 15 milioane hmm o gramada de banisori Very Happy pai daca ai banii astia ti-as recomanda un pachet calumea insa nu stiu ce stie sa faca HU-ul tau
deci boxe dls C5 sau C4 pe fata depinde de dimensiuni..... un amplificator pe 4 canale de prefearat: PYLE PLAD412, blaupunkt GTA 475,The Rock 800 ,, niste coaxiale spate DLS 225 sau chiar mai mari daca ai unde sa le pui... si un subwoofer DLS w312b in incinta bass reflex Very Happy si cam asta e tot

difurile fata o sa le amplifici din 2 canale ale amplificatorului iar celelalte 2 canale le legi in punte pt subwoofer cele coaxiale le amplifici din HU

o zi buna
Sus
mironm

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok.Dar cum pot afla ce dim au boxele fata/spate si cat scoate casetofonul meu.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai ai modelul break sau sedan ca daca ai sedan lasam locurile originale si daca e taiem din placajul dintre bacheta si portbagaj.... daca sunt montate pe ushi da si tu masca jos si vezi....

cu casetofonul nu prea stiu ce sa zic eu l-as da jos si m-as uite pe finalii lui!!!! dar mai bine zi-mi mie modelul si caut eu detaliile despre el!!!
Sus
mironm

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tipul casetofonului 5000 RDS E-ON.Si nu as vrea sa tai din carton,ci sa le inlocuiesc pe cele din usi.Multumesc
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am uitat pe net nu am gasti nimic de ce stie sa faca oricum poti sa ii atasezi pe viitor o magazie de cd-uri... oricum cred ca e destul de puternic cat sa iti tina coaxialele de pe spate !!!! eu zic ca mai mari de 13 cm nu pot sa fie asa ca cel mai bine dai tu jos 4-5 suruburi sau masca de la difuzoare (parca era cuprinsa in sortu ushii de plastic.... oricum mai mari de 13 nu au cum sa fie ....

asa ca da si tu ala jos si vezi nu iti ia mai mult de 10 minute

o zi buna
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Daca am inteles bine, e vorba de 2 perechi de difuzoare si un amp pentru ele in 15 milioane? In banii astia intra difuzoare bune de la DLS care chiar merita amplificate si un amplificator tot de la DLS.
Din cate am reusit sa aflu, toate variantele de Modeo (1993-2003) au difuzoare de 5 x 7" atat pe fata cat si pe spate. Nu garantez, asta am gasit pe net acum. 5x7 nu e o dimensiune standard aftermarket si de obicei intra si 6x8 inch....
Exista insa (si le avem) adaptoare pentru difuzoare de 16/16,5 cm.
Daca vrei sa pui fara adaptoare, avem DLS 257 la 190 ron si DLS 457 la 290 RON.
Cum tu vrei sa le amplifici, pune 457 neaparat.... Sunt bune si 257 dar pentru amplificare recomand 457.
Ca amplificator, DLS CA41 e foarte bun si se incadreaza in buget.

290+290+710 = 1290 RON... Plus conectica necesara si manopera ajungi in jur de 15 milioane.

Varianta 2 este sa pui acele adaptoare si difuzoare de 16 cm, sistem C6 pe fata de exemplu si 426 pe spate. Ar fi ceva mai bine asa, conteaza mult sa ai sistem pe fata cu tweeter-ul instalat mai sus (pe bord, in bord etc).

Indiferent de casetofonul pe care il ai se poate lega un amplificator folosind un adaptor high low.

Te asteptam!
Sus
mironm

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar ce zici de boxe Infinity KAPPA 682.7CF si amp Infinity REF 7541A sau Jbl GTO 75.4.Multumesc.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E bine si asa dar eu as alege tot DLS... Imi place mai mult cum suna DLS (parere subiectiva) si raportul pret/calitate e mai bun.
Mai trebuie tinut cont si ca Infinity sunt pe 2 ohmi si asta poate sa insemne calitate mai scazuta, distorsiuni mai mari.
DLS 457 au filtre externe de calitate, pana si DLS 257 au filtre.. Infinity nu.
Sus
Zanga

Data înscrierii: 31/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unitatea Radio-Cass RDS 5000 EON (Ford- Visteon) are o putere nominala maxima de 4x7 W.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Zanga a scris:
Unitatea Radio-Cass RDS 5000 EON (Ford- Visteon) are o putere nominala maxima de 4x7 W.

zanga cred ca gresesti trimte-mi si mie site-ul de unde ai aflat pls ca are atat !!!
ms o zi buna
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4 x 7W e nominala (rms) sau maxima? probabil RMS... oricum, JENANT...
orice player cat de cat modern scoate in jur de 4 x 25W RMS.

Pana si cd player-ul de pe Logan scoate dublu cred...
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2006 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihai si o-kh3 .... din pacate cred ca omul are dreptate si puterea nominala pe canal a apartului stock este intr-adevar 7w .... tragic dar adevarat!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum