|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
radvlescv
Data înscrierii: 09/Oct/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Oct 09, 2012 2:29 pm Titlul subiectului: Difuzoare Ford Mondeo MK4 sedan |
|
|
Va salut,
Intrebarea mea este urmatoarea: ce marca/model de difuzoare recomandati pentru inlocuirea difuzoarelor stock ale unui Mondeo MK4 (2008) sedan, echipare Trend (nimic special la partea audio)? Problema pe care o am este data de infiltratii de apa in usi pe la nivelul geamului (problema de conceptie la acest model) care uda si umplu difuzoarele cu noroi. Ca atare, difuzoarele bazaie si in general se aud groaznic. Nu sunt cine stie ce meloman si nu vreau boxe mai mari sau mai zgomotoase decat cele stock, doar ceva mai rezistent (altceva decat carton, poate?) care sa nu distorsioneze si sa nu coste mult. Nu stiu ce dimensiuni au difuzoarele originale, deci nu stiu dupa ce sa ma uit. Ma puteti ajuta?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
radvlescv
Data înscrierii: 09/Oct/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 10, 2012 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut si multumesc, propunerea ta suna bine Acum sa vedem cand reusesc sa ma programez la instalare... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|