|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iulian1980 Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2007 Mesaje: 176 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Oct 17, 2013 1:39 pm Titlul subiectului: Difuzoare Helix DB 52.1 -ajutor- |
|
|
Am mutat topicul aici poate primesc un raspuns!
Am avut sistemul Helix Db 52.1 e usile fata direct pe player(http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-117Ri/ ) si sincer nu am fost deloc multumit cum suna. Am zis ca poate o fi din cauza ca nu sunt usile insonorizate complet si ca erau prinse pe plasticul fetei de usa. Le-am lasat pe cele stock din mai multe considerente.
Am hotarat sa le mut pe spate cu gandul ca o se auda altfel , fiind prinse direct pe tabla(peste care am pus insonorizant),avand loc mai mare de rezonanta, sa completeze sunetul. Sincer DEZAMAGIRE . In afara de inaltele tweeterelor nu isi fac deloc simtita prezenta.
Ma gandesc ca playerul nu are destula putere sa le miste, trebuiesc amplificate ca sa aiba un sunet decent?
In cazul asta, ma gandesc serios sa le vand daca nu le pot folosi la capacitate maxima, si sa pun unele de putere mica.
Pareri, recomandari ?
Multumesc ! _________________ Alpine Cda-117Ri+HELIX DB 52.1 Dark Blue+Alpine V Power MRP-M500+Alpine SWR-1242D |
|
| Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Joi Oct 17, 2013 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce nu ti-a placut cum suna la ele ?
Sunt niste difuzoare de 13cm diametru, membrana compozit dupa cum pare, are nevoie de Amplificare dar nu cine stie ce tinand cont ca 40w RMS e maximul.
gandeste-te ca ai niste difuzoare de 13cm care au nevoie de o incinta de 3litiri ,montante fie in portiere cu litraj muult mai mare si nesigilate, fie in Free air ... nu vei avea bas nici odata ca banuiesc ca asta e problema la ele
Mediile si inaltele sunt decente. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|